Planes para el 10 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Tallers, música, conferències, exposicions i cinema, en format presencial i virtual

09 febrero 2021 15:45 | Actualizado a 10 febrero 2021 06:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Visita en directe: ‘Faró. Rei d’Egipte’
17.00 i 19.00 h. En línia CaixaForum

Una experiència nova que permet connectar a través de qualsevol pantalla amb una persona del nostre equip d’educadors/es qui, en directe des de CaixaForum, et guiarà per les sales de l’exposició. Entrades exhaurides. 

Reptes clau de la pagesia catalana
19.00 h. En línia

Unió de Pagesos aborda els reptes clau de la pagesia catalana en un seguit d’actes online adreçats a tots els territoris. Avui parlarà de ‘Sobirania energètica i ocupació del territori. Defensa de l’espai agrari’. Per a més informació sobre els actes i procés d’inscripció: uniopagesos@uniopagesos.cat o 932680900.


Reus
Taller de CRM-ERP
12.00 h. En línia

Sessió sobre eines com els CRM (sistemes informàtics centralitzats de relació amb els clients) i els ERP (sistemes informàtics centralitzats de gestió interna de recursos), que han transformat la manera en què les empreses es relacionen, i avantatges de la seva implementació. Via aplicació Zoom, prèvia inscripció gratuïta a https://ja.cat/mascarandelltic3.

Taller de maquillatge de carnaval
17.30 h. En línia

Descobreix com es realitza un maquillatge de fantasia professional amb Always Makeup. Via Zoom, prèvia inscripció a http://www.joventutreus.cat/inscripcions

Fes-te el teu propi maquillatge!
17.30 h. En línia

Dins l’Espai Virtual Mas Pintat. Vols fer-te el teu propi maquillatge amb materials com crema hidratant de nadó, colorant alimentari, maizena i d’altres materials que tens a casa?  Si t’animes has d’entrar a l’aplicació gratuïta: https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat i inscriure’t a lleure en família dels dimecres.

Contes a cau d’orella
17.30 h. En línia

En aquesta ocasió la Mariona Gasset Franch ens farà la narració de la història de Malala Yousafzai. La dona més jove a rebre el Premi Nobel de la Pau (2014) amb 17 anys per defensar i lluitar per garantir el dret a l’educació a totes les dones del món. A través de les xarxes de Reus Cultura.

Cineclub
18.30 h. Centre de Lectura

Cicle ‘Joseph L. Mankiewicz, director’: All About Eve (Tot sobre Eva). EUA, 1950. VOS.138 min.


Amposta
#Converses des de la biblioteca
11.00 h. Instagram

Amb la participació de Laia Oraá de Casa de Luna on parlarem de contes per enamorar-mos (de nosaltres mateixes) i quedarà enregistrat a l’IGTV perquè ho pugueu consultar quan vulgueu.


Mont-roig i Miami Platja
Webinars formatius
15.00 h. En línia

Tallers gratuïts específics per a persones empresàries, autònomes i emprenedores. Informació i inscripcions: promocio@mont-roig.cat o al 977172527.


Valls
Cicle de xerrades sobre la criança
18.30 h. Centre Cívic

Gestió de conflictes entre infants, per Judit Besora, La Tribu. Dirigit a pares, mares i educadors/es (sense infants). Els nadons són benvinguts. En cas que no es pugui realitzar presencialment es farà de forma virtual. Gratuït. Cal inscripció prèvia. Informació a: centrecivic@valls.cat 

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com


 

Comentarios
Multimedia Diari