Planes para el 12 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Tallers, música, conferències, cinema i teatre, en format presencial i virtual

11 febrero 2021 15:52 | Actualizado a 12 febrero 2021 07:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Bibliomercat: servei de préstec
09.00 h. Mercat Municipal de Torreforta

Veniu a comprar al Mercat i de pas emporteu-vos en préstec un llibre, o una revista o una pel·lícula. Organitzat per Biblioteca Pepita Ferrer i Mercat de Torreforta.

‘Llibre, paper, pintura’
17.00 h. Mercat Municipal de Torreforta

Activitat organitzada per la Biblioteca Pepita Ferrer. Inscripcions a la sala infantil de la Biblioteca.

Corporeïtat i Resistència 2
17.15 h. Web La Grey

Segona sessió del cicle de vídeo performance de La Grey, dedicada al Festival Ebent de Performance (2001-2010), amb una selecció d’accions artístiques realitzades per performers internacionals. Sessió comissariada per Carlos Pina i Manuel Morales. Es realitzen dos passis el primer a les 17.15 h i el segon a les 18.45 h. És necessari reservar assistència en la web de La Grey.

‘Inseguretat al camp: robatoris, actes vandàlics i incivisme’
19.00 h. En línia

Unió de Pagesos aborda els reptes clau de la pagesia catalana en un seguit d’actes en línia adreçats a tots els territoris. Xerrada informativa amb Raquel Serrat, permanent Nacional d’Unió de Pagesos, responsable de medi rural i Pere Guinovart, coordinador de la Unió de Pagesos al Camp de Tarragona. Per a més informació sobre els actes i procés d’inscripció: uniopagesos@uniopagesos.cat o 932680900.

‘Laberint striptease’
20.00 h. Sala Trono Armanyà

Cabaret inspirat en l’obra ‘Strip-tease’ i teatre irregular i els poemes visuals de Joan Brossa. Dansa, teatre, acrobàcia, música, cant, play-back, transformisme, striptease… art parateatral? Senyores i senyors, passin, seguin i gaudeixin (o no) del cabaret. Preu: 16  i 12 €. Compra entrades: http://www.salatrono.cat

Any Nou Xinès 2021
20.00 h. Espai Jove Kesse

Coneixerem els costums de l’any nou xinès, la festa tradicional més important de la Xina. Ens endinsarem amb les decoracions de color vermell, els desitjos d’un bon any nou, el menjar i els focs artificials.Entrada amb reserva prèvia a l’Espai Jove Kesse i en directe a tarragonajove.org/streaming


Reus
‘Els 5 horribles’

17.15 h. En línia
Club de lectura Vermell, ‘Els 5 horribles’, de Wolf Erlbruch. Activitat virtual organitzada per la Biblioteca Central Xavier Amorós amb inscripció prèvia enviant correu a: info.biblioteques@reus.cat

‘Catalunya a Bèlgica’
19.00 h. Centre de Lectura i canal YouTube

Presentació del llibre ‘Catalunya a Bèlgica. Història del Casal Català de Brussel·les (1920-2020)’, de Jordi Bohigas Maynegre.

‘Amor i metralla’
19.00 h. Centre de Lectura, Sala Fortuny

Inauguració de l’exposició de Miquel García Membrado. Aquest projecte, una proposta de marcat caràcter historicista i localista que reflexiona sobre la transformació física de quatre espais de Reus bombardejats durant la guerra civil i la recuperació de la memòria com a antídot contra l’oblit, és un dels dos accèssits del I Premi Beca d’Art Contemporani de la Fundació Reddis.


Amposta
El Documental del Mes
00.00 h. En línia

El Casal Municipal d’Amposta acull la projecció en línia del documental ‘Advocate’, del 4 al 13 de febrer. Jueva i advocada, Lea Tsemel és un terratrèmol de l’advocacia a Israel, especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins. Es projectarà en versió original subtitulada en català.


Calafell
El Documental del Mes
00.00 h. En línia

Del 12 al 26 de febrer, projecció en línia d’’Advocate’. Més informació i inscripció: http://calafell.cat/activitats

Comentarios
Multimedia Diari