Planes para el 14 de abril

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Tallers, teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

13 abril 2021 15:07 | Actualizado a 14 abril 2021 05:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
mEduTarraco
00.00 h. En línia

Projecte que proposa conèixer i gaudir de la ciutat de Tarragona a través de tecnologies mòbils i d’un joc de pistes geolocalitzat. De l’1 d’abril al 30 de maig. Informació: https://projectes.xtec.cat/met/

‘Cosines’ de Sergi Xirinacs
18.00 h. Teatre Tarragona

Una obra de Sergi Xirinacs. Amb Mònica Ors, Duly Ramos, Arga Sentís, Rubi Moreno. Direcció: Sergi Xirinacs. Organitza: Companyia TeclaSmit. Sessió a les 18 i 20 h. Les entrades, al preu de 7 €, es troben a la venda a Tickets Tarragona o a les taquilles del Teatre Tarragona.

Grups de Discussió del Pla Local de Feminismes
18.00 h. En línia

Amb motiu de l’actualització del Pla Local de Feminismes i Interseccionalitat 2020-2024, convoquem dues sessions d’un grup de discussió format per entitats de dones, entitats feministes i LGTBIQ+ i dones interessades. Per a poder participar escriviu a becariigualtat@tarragona.cat indicant el nom i el correu electrònic.

Presentació del llibre ‘IVBILAEVM’
18.00 h. Museu Bíblic Tarraconense

Aquest llibre és una reedició de l’àlbum de cromos IVBILAEVM que l’any 2008, amb motiu de l’Any Jubilar de sant Fructuós, va editar la Cambra de Comerç de Tarragona amb il·lustracions de Pilarín Bayés i text d’Andreu Muñoz. El llibre té un preu de 15 euros i es podrà adquirir al Museu Bíblic Tarraconense. 

Amics de l’òpera de Tarragona
19.30 h. Antiga Audiència

Els Amics de l’òpera de Tarragona reprenen la seva temporada de conferències. La xerrada anirà a càrrec de l’especialista Josep Maria Rota Aleu. L’òpera presentada serà Lohengrin, de Richard Wagner.

Recepció al sector de les lletres
19.00 h. Casa
Canals
L’escriptora convidada enguany és la vallenca Margarida Aritzeta, de llarga trajectòria literària i també com a professora de la URV. Gratuït amb invitació.

Inauguració de l’exposició Tarragona Republicana (1931-1936)
19.00 h. Espai Turisme, carrer Major, 39

Produïda i organitzada pel Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu.  Aforament limitat. Fins a l’11 de juny.

Dels 9 als 99. Escriure per explicar l’emoció’
19.00 h. CaixaForum

Descobreix l’emoció de l’escriptura amb Alejandro Palomas, autor de les novel·les El alma del mundo, Una mare i Un fill i guanyador del Premi Nadal per Un amor, que ens obrirà les portes al seu univers literari particular i a la gran passió que sent per les lletres. Entrades exhaurides.


Reus
Els primers dies de la II República en imatges
17.00 h. Centre de la Imatge Mas Iglesias

Obertura de l’exposició amb motiu del 90è aniversari de la proclamació de la República. Horari: obert els dijous i divendres, de 17 a 20 h, i els dissabtes, de 10 a 14 i de 17 a 20 h. Fins al 26 de juny. Entrada lliure.
 
Contes a Cau d’orella
17.30 h. Biblioteca Central Xavier Amorós

Contes la Sala infantil. Aforament limitat.

Acte inaugural Any Bofarull
18.00 h. Biblioteca Central Xavier Amorós

Tret de sortida de la commemoració dels 200 anys del seu naixement. A càrrec de Jordi Ginebra i Serrabou, catedràtic de la URV.

Descobrim... Casa Terra
18.00 h. En línia

Nou cicle de xerrades amb el que es vol aprofundir i conèixer què s’amaga darrere dues organitzacions socials: Casa Terra i Open Arms. A través de l’aplicació Zoom. Inscripcions: www.joventutreus.cat

Cineclub
18.30 h. Centre de Lectura

Cicle ‘Sean Connery, actor’. Projecció de Marnie, d’Alfred Hitchcock. EUA, 1964. VOS. 129 min

90 anys de la proclamació de la República’
19.00 h. Centre de la Imatge Mas Iglesias (exterior)

Xerrada i debat amb Joan Navais (historiador). Gratuït amb reserva prèvia.

‘No me llames loca'
19.00 h. El Círcol

Presentació de la novel·la de Josep M. Girona a càrrec de M. Martí i Martí, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya (2010-2014) i Coia Ballesté, presidenta del Col·legi de Periodistes de Tarragona. Amb inscripció prèvia.


Amposta
Novetat en LIJ
11.00 h. En línia

Directe d’Instagram amb Laia Oraá de Casa de Luna per preparar-mos per Sant Jordi. 

 

Cambrils
Joves i lletres
19.30 h. Centre Cultural

Presentació dels llibres Cafè molt d’Albert Cucurull de l’Editorial Sunya i el llibre de prosa i poesia Renglones de un corazón marchito d’Adrià Cubells i presentació de la  Revista Joves i Lletres, deu temes, deu joves cambrilenques, que ens acosten els seus treballs de recerca. La presentació anirà a càrrec del filòleg català Oriol Teixell.
 

Salou
Premis Tribuna Jove Gresol
19.00 h. Hotel Olympus Palace

Cerimònia d’entrega dels Premis al Talent Emprenedor, que tenen per objectiu posar en valor el talent de joves professionals i empresaris de les nostres comarques. Els premis es complementen amb la ponència de Verónica Ferrer Moregó, CEO & Potenciadora de Negoci de Pitaya Business. Inscripció prèvia: gresol@ gresol.com o telèfon 977328481.


Tortosa
Segona Setmana de la memòria històrica
19.00 h. Xarxes socials

Conferència Desplaçats de Tortosa, arrelats a Vic a càrrec de Xavier Cateura amb introducció d’Andreu Caralt sobre els bombardejos de Tortosa. 

Cicle d’entrevistes ‘Periodisme Sud’
19.00 h. Canal YouTube

Entrevista del periodista de Ràdio Móra d’Ebre – Cadena SER, Andreu Prunera, al subdirector de la revista El Jueves, el flixanco Joan Ferrús. A través del canal del Col·legi de Periodistes: https://youtu.be/EBbppeQQDcU


Valls
‘Les Decennals que mai van poder ser’
11.00 h. Biblioteca Popular

Exposició que recull les obres d’un grup d’artistes que han volgut recordar aquesta festa. Horari: de dimecres a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, dimarts de 17 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h. Fins al 18 d’abril.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

 

Comentarios
Multimedia Diari