Planes para el 14 de marzo

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Tallers, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

13 marzo 2021 12:04 | Actualizado a 14 marzo 2021 07:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Exposición ‘Cien años de historia Tarragona’
10.00 h. Comandancia Naval

Visites guiades gratuïtes per personal voluntari de l’associació civil ‘Marineros y Veteranos de la Armada’ (MAVEAR). Horari: dissabte de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 18.30 h; diumenge de 10 a 13.30 h. Entrada gratuïta.

Taller ‘L’energia’
12.00 h. CaixaForum

Descobriu com es crea l’energia i com la podem fer servir en aquest taller pràctic! Entrades exhaurides.

Niu d’Art
18.00 h. Ateneu de Tarragona

Música, humor, lírica, cantada d’havaneres i molt més. Coordinació general de Carme Bernad. La presentació de l’acte anirà a càrrec de la sòcia Anna Aguilar. Música en viu de Carlitos Manso al saxofon tenor, i Jordi Freixa (Jordi Català) a la direcció musical i piano. Socis: 1 €, no socis: 3 €. 

‘Van Gogh’
18.30 h. Sala Trono Armanyà

L’actor Jaume Garcia Arija encarna la lucidesa i la ‘bogeria’ de Vincent Van Gogh, un artista plenament conscient del que pretén. Parla de l’amor, de la natura, de la seva preocupació per la humanitat, de la pintura i del món artístic. Preu: 16 i 12 €. Venda entrades: www.salatrono.cat

Los Sara Fontán
18.30 h. Teatre Magatzem

Sara usa el violí com a punt de partida per a arribar a qualsevol textura i invocar qualsevol estat d’ànim. Al seu costat, Edi Pou (meitat de ZA!, referents de l’underground europeu) assumeix el repte de convertir la percussió en melodia i tibar la dinàmica del minúscul a l’èpic. Preu: 1 5 €.

Mayte Martín: Memento
19.00 h. Teatre Tarragona

Martín és una de les cantaoras de més prestigi del panorama actual del flamenc. És considerada una pionera i un puntal del flamenc català, i un referent important de la nova fornada de joves flamencs.  Memento és una incitació al record, a aquesta acció sanadora d’agitar la memòria per retre homenatge als que ens han precedit i agrair el que tenim. Venda d’entrades: tarragona.cat/tarracoticket i taquilles del Teatre Tarragona. Dues hores abans de l’inici de l’espectacle al mateix recinte. Preu: 20 h.

Cinema VO
19.00 h. Palau Firal i de Congressos

Projecció de la pel·lícula ‘La familia que tú eliges’. Venda d’entrades: entrades.animat.cat


Reus
‘Petits grans genis’
11.00 h. Gaudí Centre

Visita dinamitzada on els petits i els grans poden descobrir els trets més essencials de la vida i l’obra de Gaudí de forma participativa, tot acabant amb un taller de manualitats relacionat amb l’obra de l’arquitecte. Durada: 2 h. Preu: 5 €.  Per a nens de 4 a 12 anys. Amb reserva prèvia. Places limitades. 

‘Originals & Standards’
18.30 h. Bravium Teatre

Concert amb Lluís Capdevila, piano, i Petros Klampanis, contrabaix. Interpretaran composicions originals dels dos músics i alguns estàndards. Preu: 12 i 10 euros. Entrades: www.entrapolis.com

‘La Passió’
19.00 h. Sala Santa Llúcia

Aquesta Passió és una adaptació feta per en Jordi Mateu intercalant textos de tres grans passions: la Passió d’Ulldecona, la Passió d’Olesa i la Passió d’Esparreguera. Preu: 12, 10 i 8 €. Venda d’entrades: https://www.entrapolis.com/


Calafell
El Documental del Mes
00.00 h. En línia

Projecció en línia del 12 al 26 de maç del documental ‘The Letter’. Per poder veure’l accedeix a l’adreça calafell.cat i omple el formulari per rebre el codi que permet accedir.


Creixell
‘Una cuestión de género’
17.00 h. Casal Municipal

Projecció de la pel·lícula i posterior debat. Programació dins la Setmana de la Dona.


Falset
‘La visita d’en Blai’
12.00 h. Cooperativa Falset-Marçà

Visita teatralitzada a la Cooperativa de Falset-Marçà amb tast de vins.Dissabtes i diumenges, a les 12 i 17 h. Preu: 10 €. Amb reserva prèvia. Places limitades. 


Garcia
Flors, riu i patrimoni
10.00 h. Garcia

Caminada a través dels arbres florits de la zona del riu i la barca de Garcia. Punt de trobada: Pas de la Barca. Preu: 5 €. Amb reserva prèvia.


Riudoms
‘La cuina del món a Riudoms: Eva Molina
13.00 h. En línia

Podreu seguir els actes en directe a l’Instagram de la Secció de Gastronomia. Posteriorment, trobareu les sessions enregistrades al canal YouTube del CERAP. Eva Molina viu a Palma i elaborarà tumbet, un dels plats més representatius de la cuina mallorquina.


Ulldecona
Espectacle ‘Ai cony!’
17.00 h. Casal Municipal

A càrrec de la companyia Teatre de Maleta. Un monòleg d’amor, humor i ovaris que pretén donar veu a les emocions, inquietuds i vivències de les dones del segle XXI. Entrada gratuïta. Reserva prèvia al Retén de l’Ajuntament. 


Vandellòs
‘El padre’
18.00 h. Auditori

Una pel·lícula dirigida per Florian Zeller que parla de la vellesa. Protagonitzada per Anthony Hopkins. Preu: 3 €.


Vilalba dels Arcs
Ni un generador més!
11.00 h. Celler Bernaví

Davant l’inici de les obres de la central eòlica ‘Los Barrancs’ Terra Alta Viva organitza  un acte cultural i reivindicatiu en defensa de la Terra Alta. Amb música en directe, visita guiada a l’Espai de la Batalla de l’Ebre dels Barrancs amb Voravall Turisme i parlaments. Inscripció prèvia obligatòria.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com
 

Comentarios
Multimedia Diari