Planes para el 16 de noviembre

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual

15 noviembre 2021 17:12 | Actualizado a 16 noviembre 2021 14:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
El director general de Comerç, al Bon dia Tgna
09.00 h. Cambra de Comerç

Jordi Torrades, director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya prendrà part a una nova edició del cicle. Torrades parlarà de ‘El comerç català avui, i les APEU’. Amb inscripció.

Contes des del bressol
18.00 h. Museu del Port

Contacontes de la col·lecció Petit Museu per donar a conèixer la subhasta del peix i la seva venda a les peixateries. Amb l’Imma Pujol. Entrades: https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/museu-port

Canvi climàtic
19.00 h. Ateneu de Tarragona

Inauguració de l’exposició ‘Canvi climàtic’ organitzada per la Fundació Musol Catalunya.L’exposició estarà ubicada a la sala del vestíbul de l’Ateneu.

Cicle conferències de tardor
19.00 h. Reial Societat Arqueològica Tarraconense

Conferència amb el títol ‘El Vinyet (La Canonja-Reus). Un assentament rural d’època romana a l’oest de Tàrraco’ amb Judit Ciurana. Més informació: www.arqueologica.org

‘Cabells de gebre’ de Teresa Sagrera
19.30 h. Llibreria La Capona

Presentació del llibre a càrrec de Coia Valls, escriptora. Cal inscripció prèvia a: lacapona@llibrerialacapona.cat


Reus
La calaixera de l’autoestima
09.00 h. Teatre Bartrina

Les inscripcions per assistir presencialment a l’acte es poden realitzar en el següent enllaç  https://inscripcions.reus.cat/salutemocions_autoestima L’acte també serà retransmès en temps real per tal d’obtenir l’enllaç. Cal inscriure’s a la jornada en format virtual.

‘El còlera de 1885, entre la religió i la ciència’
18.30 h. Arxiu Municipal de Reus

Aquest mes de novembre, l’Arxiu Municipal de Reus juntament amb l’Arxiu Comarcal del Baix Camp, organitza un cicle de conferències sobre les grans pandèmies que ens han colpit des de l’edat mitjana fins a l’actualitat. En aquesta ocasió anirà a càrrec de Salvador Palomar. Assistència en línia:
https://zoom.us/j/93698274133

‘El gran comediant’
20.30 h. Teatre Fortuny

Una comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt. Preu: 30, 20 i 10 €.


Amposta
‘Memòria de la resistència antifranquista’
19.00 h. Biblioteca Sebastià Juan Arbó

Presentació del darrer llibre d’Antoni Batista, de Pagès Editors, amb la participació de Teresa Ferré, professora d’Història del periodisme a la UAB.


Cambrils
‘Dona i Natura: sent, vibra i connecta’
17.00 h. Ateneu Juvenil

Taller gratuït, dirigit a dones de 20 a 35 anys, anirà a càrrec de La Silvestrina i pretén fer un acompanyament per compartir rituals i dinàmiques relacionades amb la menstruació i la ciclicitat femenina, des de l’autoconeixença i la introspecció. Inscripció: https://www.joventutcambrils.cat

‘Uno de nosotros’
19.00 h. Centre Cultural

Presentació del llibre ‘Uno de nosotros. Miscelánea homenaje a Ramón García Mateos’. Intervenen: Manuel Rivera, Germán García, Josep Moragas, Alfredo Gavín, Juan López-Carrillo i Ramón García Mateos. Actuen: Grup Goliardos i Adolfo Osta (músics).


La Canonja
Monòlegs científics amb Big Van ciència
19.00 h. Castell de Masricart

Sessió de monòlegs científics en clau d’humor.


L’Espluga de Francolí
‘Palau Ferré. Essència vitalista’
09.30 h. Museu de la Vida Rural

Comissariada per l’historiador Francesc Marco-Palau, l’exposició mostra la reivindicació que el pintor cubista Palau Ferré feia de la ruralitat a través de quadres ramaders, pageses, bodegons i els paisatges de l’artista. Horari: De dimarts a dissabte, de 10.30 a 18.30 h; diumenges i festius, de 10.30 a 14 h. Fins al 23 de gener.


Salou
‘Fa 45 anys que en tinc 45’
18.00 h. Torre Vella

Exposició fotogràfica de Lucía Perera Stocco. Horari: de dilluns a dissabte de 18 a 20 h; diumenges i festius, tancat. Fins al 10 de desembre.


Torredembarra
‘Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona’
10.00 h. Sala Lluís d’Icart

Exposició que reuneix les fotografies presentades a la XXXIII edició (2020) del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. Horari: de 10 a 17 hores i dijous de 10 a 20 hores (accés pel Pati del Castell), i els dissabtes 20 i 27 de novembre, de 17 a 20 hores (accés pel carrer del Camí de l’Era). Fins al 27 de novembre.


Vila-seca
Exposició ‘La vida de la sang’
10.00 h. Escola Sant Bernat Calvó

Coincidint amb la setmana de la ciència inauguració, a l’espai polivalent de  l’escola, d’una fantàstica exposició del Banc de Sang: ‘La vida de la sang’. 


Vinyols i els Arcs
‘Què ens mata?’
16.00 h. artAMILL

artAMILL segueix amb la sèrie: ‘Què ens mata?’. En aquesta ocasió amb la participació de l’artista contemporània Ester Ferrando, que basada en el text de Sebastia Martori presenta la instal.lació:   ‘Viure a mitges’. Es podrà visitar el s dijous de 16 a 20 h i els dissabtes matí d’11 a 13 h.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

 

Comentarios
Multimedia Diari