Planes para el 17 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Conferències, presentacions, cinema i xerrades en format presencial i virtual

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'escriptora Najat El Hachmi Buhhu oferirà la conferència 'Escriure a la frontera'. Foto: CaixaForum

L'escriptora Najat El Hachmi Buhhu oferirà la conferència 'Escriure a la frontera'. Foto: CaixaForum

Tarragona
‘Evolució i futur del sector lleter’
12.00h. Zoom

El sector lleter pateix una important crisi, que durant més de dues
dècades ha anat acompanyada d’una continuada desaparició
d’explotacions lleteres. Xerrada amb Jordi Armengol, responsable de sectors ramaders d’Unió de Pagesos de Catalunya i Marc Xifra, responsable del sector lleter d’Unió de Pagesos.

‘Don’t push the bottom’
17.00h. Facebook Biblioteca de Torreforta
Al Facebook de la Biblioteca de Torreforta, hi trobareu l’enllaç per gaudir del vídeo-conte i de les activitats que ens proposen els i les protagonistes d’aquest Storytelling en anglès.

‘Escriure a la frontera’
19.00h. CaixaForum

Com s’escriu entre diferents llengües, països i continents? Com s’escriu en un idioma que no és el dels teus pares? Quins reptes, dificultats i conflictes emergeixen quan algú mira de plasmar les diferents realitats que ha viscut a les seves novel·les? Quins avantatges, quin enriquiment i quines oportunitats proporciona tenir un ull a cada costat de l’Estret? L’escriptura és, en aquest cas, una forma eficaç d’afrontar la complexitat del món actual. Conferència amb l’escriptora Najat El Hachmi Buhhu. Preu: 6 €.

‘Centre d’intercanvi de productes de proximitat’
19.30h. Zoom

Carles Mencos, responsabilitat delegada de comercialització agroalimentària parlarà sobre què pot ajudar al sector de l’horta el projecte del Centre d’intercanvi de productes de proximitat. 


Reus
Taller de disseny web
12.00 h. Online via Zoom

El taller forma part del conjunt d’accions de sensibilització del programa Barcelona Digital Talent per difondre la realitat del sector TIC i l’augment d’oportunitats laborals que ofereix. El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Mobile World Capital, porten a Reus aquest programa amb la col·laboració de Mas Carandell i el Punt Òmnia Casal Cívic de Reus. Via aplicació Zoom, prèvia inscripció gratuïta a l’enllaç https://ja.cat/mascarandelltic4.

‘Contes a cau d’orella’
17.30 h. Biblioteques de Reus online

Contes de llengua materna, concretament contes tradicionals de Xile. Activitat virtual amb inscripció prèvia enviant un correu a: info.biblioteques@reus.cat 

‘Cinema romàntic’
18.30 h. Sala Emili Argilaga del Centre de Lectura

Dins del cicle de Cinema romàntic, es projectarà ‘An affair to remember (Tu i jo)’, de Leo McCarey. EUA, 1957. VOS. 119 min.

‘The Secret Life of Bees’
18.30 h. Biblioteca Central Xavier Amorós

Club anglès que tractarà el llibre ‘The Secret Life of Bees’, de Sue Monk Kidd. Una ctivitat virtual amb inscripció prèvia enviant correu a: info.biblioteques@reus.cat


Valls
‘El negoci de la mort’
18.30h. Centre Cívic

Xerrada amb Lurdes Quintero, Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor de l’Alt Camp. Cal inscripció prèvia. Informació a: centrecivic@valls.cat

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Temas

Comentarios

Lea También