Planes para el 19 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Tallers, música, conferències, presentacions, cinema i festes majors, en format presencial i virtual

18 febrero 2021 18:05 | Actualizado a 19 febrero 2021 15:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
‘Corporeïtat i Resistència 2. Ebent, 10 anys en acció’
17.15h. La Grey - Espai de creació contemporània 

Segona sessió del cicle de vídeo performance de La Grey, dedicada al Festival Ebent de Performance (2001-2010), amb una selecció d’accions artístiques realitzades per performers internacionals. Sessió comissariada per Carlos Pina i Manuel Morales. Gratuït amb inscripció prèvia.

Convocatòria 2021 dels ajuts a l’agricultura i ramaderia ecològica
19.00h. Zoom

Xerrada-debat sobre els ajuts a l’agricultura i ramaderia ecològiques per al 2021, a càrrec de Jaume Miquel Aleu, membre de l’Executiva nacional del sector ecològic d’Unió de Pagesos, i Roger Clavaguera, tècnic d’agricultura i ramaderia ecològiques d’Unió de Pagesos.

‘Amy (and the orphans)’
20.00h. Sala Trono-Armanyà

Després de la mort del seu pare, dos germans amb dubtosa estabilitat emocional es reuneixen amb l’Amy, la seva cinèfila germana, internada tota la vida en una residència per a persones amb Síndrome de Down. Els tres, amb la inesperada presència de la Kathy, la cuidadora de l’Amy, inicien un viatge per l’autopista. Pel camí es trobaran amb centres comercials, retencions de trànsit i també algun drama familiar. Preu de les entrades: 16 €/12 € .


Reus
‘Fins sempre, fill meu’
18.30 h. Teatre Bartrina

Projecció de ‘Di jiu tian Chang (Fins sempre, fill meu)’, de Wang Xiaoshuai. Xina, 2019. VOS. 175 min. Venda anticipada d’entrades: dimecres, dijous i divendres, de 18.00 a 20.00, al vestíbul de la Biblioteca. A causa de la durada de la pel·lícula, la projecció començarà a les 18.30h.


El Vendrell
Mercat setmanal
10.00 h. Rambla

Les parades del mercat setmanal que actualment s’ubiquen a la zona del Puig i el Pèlag tornaran a la Rambla. Aquest retorn es deu al fet que ja han finalitzat les obres de la carretera del Doctor Robert, que impedien la instal·lació de parades a la Rambla, i a l’acord consensuat que s’ha arribat amb els paradistes i amb Protecció Civil per poder fer aquest trasllat amb totes les mesures de seguretat que cal tenir en compte en l’actual situació de pandèmia.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari