Planes para el 2 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Tallers, música, conferències, presentacions, cinema i festes majors, en format presencial i virtual.

01 febrero 2021 16:28 | Actualizado a 04 febrero 2021 16:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Taller pràctic LinkedIn

10.30 h. En línia
El taller es realitzarà en format virtual els dies 2 i 4 de febrer de 10.30 a 12 hores. Telèfon de contacte 977243609. Més informació: www.tarragona.cat/tarragonaimpulsa

Curs iniciació japonès
10.30 h. Espai Nautilus

Tots els dimarts, de 18.30 a 20 hores, a partir d’avui. Reserves per telèfon o personalment a l’Espai Nautilus. Preu: 55 € al mes.

Maria Florea i Àlex Ramírez
19.00 h. Teatre Tarragona

Concert del duo de violí i piano format per Maria Florea i Àlex Ramírez. Oferiran un programa amb peces de Schubert, Beethoven i Prokofiev. Preu: 10 €. 

Parlem sobre matemàtiques i salut
19.00 h. CaixaForum

En aquesta sessió, que pertany al cicle ‘Paraules de Ciència’, parlem amb la matemàtica Clara Grima. A través d’una interessant xerrada sabrem per què les matemàtiques són imprescindibles per a molts àmbits, incloent-hi el de la salut. Preu: 6 €. Entrades: caixaforum.es


Reus
‘ETA i nosaltres’
19.00 h. Centre de Lectura i canal YouTube

Presentació del llibre d’Antoni Batista i Viladrich, a càrrec de l’autor i de Núria Pérez, subdirectora del ‘Diari de Tarragona’. Una obra que parla de la història d’ETA en relació amb la política i la societat catalanes.


L’Ametlla de Mar
Festa Major de la Candelera
12.00 h. En línia

Nova edició de la Festa de la Candelera marcada per la Covid amb un programa virtual que podeu consultar a l’adreça: https://www.ametllamar.cat/turisme/ca/esdeveniment/activitats-candelera-2021_1212/


Cambrils
Cicle cinema inèdit
20.15 h. Rambla de l’Art

Projecció de la pel·lícula ‘The Father’,  guanyadora per la Millor pel·lícula el darrer Festival de Karlovy Vary. Més informació: www.rambladelart-cambrils.com


Salou
Calendari de cultura popular
00.00 h. En línia

A partir del dia 2 es pot descarregar el calendari, amb els balls i elements festius de Salou. Imprimeix-lo, pinta’l i descobreix mes a mes, els gegants, nanos, balls, la Mulassa i els elements de foc de Salou. Ensenyeu-nos la vostra obra amb l’etiqueta #asaloufemfestaambsalut. Dins la programació de Festa Major.

Falses confeticones
00.00 h. En línia

Activitat virtual en línia, organitzada per la Biblioteca Municipal. De l’1 al 4 de febrer. Cada dia et convidem a localitzar, identificar i desemmascarar els elements festius que s’han barrejat amb les confeticones del Cós Blanc. 

Gimcana
00.00 h. En línia

Per als més joves. Si sou capaços de superar 5 de les 7 proves, entrareu al sorteig d’un altaveu intel·ligent. Segueix les instruccions que trobaràs a l’Instagram de @joventutsalou.

Comentarios
Multimedia Diari