Planes para el 20 de abril

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Tallers, teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

19 abril 2021 14:04 | Actualizado a 20 abril 2021 06:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Premis gastronòmics Tarragona
09.00 h. Palau Firal i de Congressos

Podràs seguir a través de l’Instagram dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa la semifinal que es realitzarà al mateix Palau Firal i de Congressos. 

5a sessió de Corporeïtat i Resistència a La Grey
17.30 h. La Grey

La Grey presenta ‘Voice # 1’. Es realitzen tres passis el primer a les 17.30 h, el segon a les 18 h i el tercer a les 18.30 h. És necessari reservar assistència en la web de La Grey. Gratuït amb reserva prèvia.

Aula de Cultura Urbana
18.30 h. Espai Jove Kesse

El hip hop com a eina i tendència urbana actual que aspira a posar l’estètica al servei de la crítica. Gratuït amb inscripció prèvia: tarragonajove.org

‘Els mites i la seva contemporaneïtat’
19.00 h. CaixaForum

Reflexions a càrrec de Montserrat Reig, doctora en Filologia Grega per la Universitat de Barcelona, on va publicar la tesi Mites de mort a la Grècia antiga. Preu: 6 €. Inscripcions: caixaforum.org

‘Llibres i educació. Només es pot aprendre amb llibres?’
19.00 h. En línia

La conferència anirà a càrrec de Meritxell Blay (professora de clàssiques / APLEC) Concha López (mestra de suport CREDIV-CRE ONCE Barcelona).  Inscripció: a través del canal Llegim el Patrimoni de l’app Tellfy: https://tfy.to/bibliotecatarragona/llegimelpatrimoni. Cal tenir l’aplicació descarregada prèviament.


Reus
‘Mar de Lletres’
11.00 h. Biblioteca Central Xavier Amorós

Es tracta d’una exposició itinerant i visitable entre les 11 i les 19 h per compartir la celebració de Sant Jordi.

‘Homo Rebellis’
18.00 h. Centre de Lectura i en línia

Presentació del llibre de Lluís Amiguet, a càrrec d’Antoni Coll i Núria Pérez, periodistes. Es pot seguir la presentació a través de la plataforma Zoom. 

Sant Jordi virtual
18.30 h. En línia

La Caterina té preparada una recepta ben especial! Ens ensenyarà a fer unes roses amb pasta de full ben xules! Inscripcions a maspintat@reus.cat. Informació: www.maspintat.reus.cat

Monroe-Lamarr, de Carles Batllet
20.00 h. Teatre Fortuny

Sergi Belbel dirigeix la trobada entre Hedy Lamarr i Marilyn Monroe que va poder alterar el curs de la Guerra Freda. Premi Frederic Roda de Teatre 2018 de la Diputació de Barcelona. Preu: 30, 20 i 10 €.


Cambrils
Club de lectura adult en obert
18.00 h. Centre Cultural

Club de lectura en obert: Pluja d’Estels, amb Laia Aguilar. Programa Lletres en viu. Institució de les Lletres Catalanes. Inscripció prèvia a la biblioteca bib@cambrils.cat


La Ràpita
Cicle novel·lístic
19.00 h. Plaça de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó

‘Cicle novel·lístic de Sebastià Juan Arbó’ de Pep Carcellé.


Salou
‘God is in the house’
18.00 h. Torre Vella

Exposició de l’artista internacional Pere Galera. Es pot visitar fins al 29 de maig de 2021, en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 21 h (excepte dies festius). 


Tortosa
‘Mestres d’un mestre’
18.00 h. Biblioteca Marcel·lí Domingo

Presentació del llibre de Xavier López. Aforament limitat. Cal inscriure’s a: bmd@tortosa.cat o 977 445 566.

‘La salut del català a debat’
18.00 h. En línia

Conferència Els futurs del català a càrrec del Dr. Miquel Àngel Pradilla, president de la Societat Catalana de Sociolingüística. Inscripció: https://www.urv.cat/ca/vida-campus/campus/terres-ebre/antena-cicle-conferencies-miquel-angel-pradilla/

‘Los marfantes de Fullola’
19.00 h. Biblioteca Marcel·lí Domingo

Presentació del llibre de Joaquim Villagrassa. Aforament limitat. Cal inscriure’s a: bmd@tortosa.cat o 977 445 566.

‘Dimarts d’històries’
19.00 h. En línia

Podcast titulat La fotografia serveix per veure millor a càrrec de Neus Miró. Es pot seguir pel canal de YouTube de la Diputació: https://www.youtube.com/channel/UC_rK9f6bSjv6FNzjejW7htw


Valls
Exposició Sant Jordi
10.00 h. Pati de Sant Roc

Del 16 d’abril al 2 de maig s’instal·la l’exposició ‘Marató de llegendes, contalles i tradicions vallenques. Sant Jordi 2020’.

Taller online
18.00 h. En línia

Pop up de la Rosa i el Drac, a càrrec de l’Ester Enrich. Gratuït amb inscripció prèvia a centrecivic@valls.cat o al 977 609 849.

‘La senyora de valls’
19.30 h. Pati de Sant Roc

Presentació del conte amb text de Sergi Iglesias i il·lustracions de David Rovira, que narra la història de la reina Elionor d’Aragó, reina de Xipre i senyora de Valls.


El Vendrell
‘Museu Deu en femení’
10.00 h. Museu Deu

La mostra exposa un conjunt de 71 peces en clau femenina on el discurs principal és una revisió de peces, fins ara situades a la reserva del Museu, donant protagonisme a la figura femenina. Horari: de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h; dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 19 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h. Fins al 23 de maig.


Vila-seca
Presentació llibre Ramon Tremosa
18.30 h. Jardí del Castell

Presentació de Catalunya, potència logística natural: l’Estat contra el mercat, de Ramon Tremosa, a càrrec de Pere Segura, alcalde de Vila-seca.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari