Planes para el 20 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

19 febrero 2021 17:14 | Actualizado a 20 febrero 2021 19:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
‘Papageno & CÍA’
18.00h. CaixaForum

En Papageno és un dels personatges més entranyables i divertits del món de l’òpera. En aquest concert, de to còmic i distès, en Papageno busca desesperadament algú de qui enamorar-se. Per aconseguir-ho, farà un recorregut per algunes de les òperes més famoses de W. A. Mozart, amb l’ajuda dels músics... i del públic! Preu: 6 €.

‘Amy (and the orphans)’
20.00h. Sala Trono-Armanyà

Després de la mort del seu pare, dos germans amb dubtosa estabilitat emocional es reuneixen amb l’Amy, la seva cinèfila germana, internada tota la vida en una residència per a persones amb Síndrome de Down. Els tres, amb la inesperada presència de la Kathy, la cuidadora de l’Amy, inicien un viatge per l’autopista. Pel camí es trobaran amb centres comercials, retencions de trànsit i també algun drama familiar. Preu de les entrades: 16 €/12 € .

Ensemble O Vos Omnes. TAU: Josquin. Pater musicorum
20.30h. Església de Sant Miquel del Pla

L’any 2021 se celebren els 500 anys de la mort de Josquin Des Prez. La potència artística d’aquest compositor fou tal que a pocs anys de la seva mort ja se’l considerava com el pare de la música. L’Ensemble O Vos Omnes proposa recuperar la majestuositat d’aquest moment històric en què coincidí una de les capelles més potents d’Europa amb el compositor més gran del moment. Preu: 15 €.

‘Una història real’
20.30h. Teatre Tarragona

Un adolescent que se sent desemparat i incomprès. Un pare absorbit per la seva professió. Un dol per gestionar. Una novel·la pendent de ser publicada. Una butaca atrotinada, plena de records, al bell mig del menjador. Un secret que pot acabar amb tot. I a l’exterior, el món no sembla anar millor: el discurs de la por agafa força, les esquerdes del pensament progressista són cada vegada més grans, l’individualisme ferotge impera. La clau és la supervivència. Amb els actors Julio Manrique, Mireia Aixalà, Tilda Espluga i Nil Cardoner. Preu de les entrades: 23 €.

 

Reus
‘A mí me llaman’
20.00 h. Teatre Bartrina

El fruit d’un viatge per les músiques mediterrànies i d’arreu que s’ha plasmat en la gravació d’un disc en directe. La cantant Sara Sambola, juntament amb els músics Gerard Marsal, Aleix Bové, Ali Daumon i Sergio di Finizio han confeccionat un repertori de peces universals i algun tema propi que es caracteritza per tenir un so càlid, elegant i personal. Preu entrades: 12€, 9€ i 6€.


El Morell
‘Bona gent!’
20.00 h. Teatre Auditori

Durant anys ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic. Quim Masferrer pensa que ha arribat  ’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista o,  millor dit, molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència. Un espectacle ple de veritat i honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador. Preu: 12/15 €.


Riudoms
‘Els Gossos’
19.30 h. Casal Riudomenc

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura. Entrades: 14€.


Valls
Kutxi Romero (Marea) + Razkin (La Fuga)
19.00 h. Centre Cultural

Kutxi Romero, líder de Marea, presenta els seus grans èxits en format acústic. Després d’una de les gires més reeixides de la música, torna als concerts més propers i s’embarca en un petit tour de concerts acústics en teatres. Acompanyat a les guitarres de dos fidels escuders, Pete i Juanito Lorente, porta com a artista convidat al seu amic i gran artista, Razkin -cantant de La Fuga-, que presenten en acústic les cançons del seu projecte en solitari. Entrades: www.valls.cat


El Vendrell
‘Lo nuestro’
20.00 h. Teatre Municipal Àngel Guimerà 

Una nit per estar amb família i celebrar en harmonia l’arribada d’un any nou. Una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però... tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins d’una nou? Preu de les entrades de l’obra teatral: 13/ 17€.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari