Planes para el 20 de marzo

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Tallers, música, conferències, presentacions, cinema i festes majors, en format presencial i virtual

19 marzo 2021 19:29 | Actualizado a 20 marzo 2021 07:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
‘Els portants a espatlles de la Setmana Santa de Tarragona’
12.00 h. Pretori romà

Taula rodona on els diversos membres actius de les colles de portants dels misteris de Tarragona debatran sobre diversos aspectes de la Setman Santa local. Conduïda per Roser Marqués, periodista tarragonina. Les persones que desitgin participar-hi presencialment han de fer arribar un correu a l’adreça ssantatarragona@gmail.com, indicant les seves dades personal i de contacte.

Kl’aa, la teva cançó
18.00 h. CaixaForum

Una experiència visual i sonora a través de la veu, la cançó i el moviment. Un concert de creació adreçat als més menuts, construït a partir dels sons que emeten els nadons per comunicar-se. Preu de les entrades: 6 €.

Presentació de l’opuscle 2021 de la Germandat del Nostre Pare Jesús de la Passió
18.30 h. Església de Sant Joan

Presentació de l’opuscle anual de l’entitat a càrrec del Sr. Josep Ma Cruset i Domènech, President del Port del Tarragona. També es presentarà el quadre de la portada d’aquesta edició. 

Ellas Music Band
19.00 h. Teatre el Magatzem

Aquest trio d’allò més internacional, amb les components d’Argentina, Bulgària i Polònia, ens oferiran un repertori amb molta personalitat que s’alimenta d’estils com la música balcànica, el jazz, el blues, el rock, el folk. Preu: 10 €.

‘Heres comes your man’
20.00 h. Sala Trono-Armanyà

Els antics alumnes d’una escola religiosa s’han reunit el cap de setmana en un petit hotel als afores de la ciutat per retre homenatge i celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor. Teatre que parla de les conseqüència de l’acosament escolar per l’orientació de sexe. Preu: 16 € i 12 €. Venda d’entrades: www.salatrono.cat


Reus
‘Casa del Vermut i del Vi’
11.00 h.  Estació Enològica

Podreu conèixer la història d’aquest edifici modernista dissenyat per l’arquitecte Pere Caselles, descobrir els orígens del famós «vermut de Reus» i reconèixer quines són les diferents marques que en formen part. Preu: 3€.

‘Reus 1900’
11.30 h. Estació Enològica

Visita guiada dinamitzada dirigida a totes les edats, per conèixer quins són els edificis modernistes més emblematics del centre de la ciutat  i els arquitectes i personatges que van formar part de la història del Modernisme de Reus. Entrada: 8 € / 7€ / gratuït infants fins a 8 anys.

‘Al cor d’una rosa de fulles moixes’
12.00 h. Casa Rull

Lectura dramatitzada de textos i poemes de Gabriel Ferrater a càrrec de la Gata Borda amb la col·laboració de l’associació Gosar Poder i el suport de la Fundacio Privada Reddis.

‘Encara hi ha algú al bosc’
20.00 h. Teatre Bartrina

El relat de les supervivents de la violència sexual a la guerra dels Balcans en diàleg amb una autoficció de la dramaturga Anna Maria Ricart Codina i l’equip de Cultura i Conflicte. Preu: 20€, 15€ i 12€.

‘Be God Is’
20.30 h. Teatre Fortuny

Tres personatges apareixen de llocs diferents portant l’harmonia, l’expressió i la màgia per regalar-les a la persona vivent que tinguin davant. De sobte, l’espai oníric apareix, la música transforma el moviment... i ningú no entén res. Preu: 15€.

‘Miguel Herández: el poeta del pueblo’
20.30 h. Sala Santa Llúcia

Un espectacle en format lectura dramatitzada multidisciplinar per parlar d’aquest gran creador i posat a l’escena pels alumnes del curs d’interepretació Buenafuente’s Actors.  Preu: 5€.


Altafulla
Bany de bosc a Tamarit
10.00 h. Hort de la Sínia

Acostar-nos a la natura per contemplar-la, descobrir les plantes aromàtiques i medicinals i les diferents espècies d’arbres i arbusts, és un plaer del que no ens volem privar. La descoberta del paisatge a través d’aquestes caminades a la natura té efectes molt saludables per l’ésser humà. Preu: 25 €.


Amposta
‘Cösmix’
18.00 h.  Auditori de la Unió Filharmònica

Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants arribaran a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, desplegaran les seves millors habilitats: Faran música impossible, teatre “reciclàssic”, l’animal i fins i tot, ens avançaran el futur en viu i en directe. Preu: 6 i 7 €.


Montblanc
Dia Mundial de l’Aigua
10.00 h.  Molins de la Vila 

Per a commemorar el Dia Mundial de l’Aigua, El Museu Comarcal de la Conca de Barberà ha programat una nova jornada d’activitats familiars als Molins de la Vila.Una experiència dinamitzada als molins hidràulics medievals de Montblanc, per a descobrir el poder de l’aigua i l’energia de la natura.


El Morell
‘Els Gossos’
20.00 h. Teatre Auditori

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un
desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà. Preu: 12/15 €.


El Vendrell
Marxa nòrdica
10.00 h.  Oficina de Turisme

Rutes saludables de marxa nòrdica. Les places són limitades a 5 persones i s’ha de fer reserva prèvia al telèfon al 977 68 00 10. 

Pemi Rovirosa& Els Invictes
20.00 h.  Teatre Àngel Guimerà

Pemi Rovirosa presenta el seu primer disc en solitari, un treball personal, cuinat a foc lent, carregat de personalitat i de rock, amb guitarres enèrgiques que parlen del més profund del seu interior i de les seves vivències. Preu: 13€ / 17€.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari