Planes para el 21 de marzo

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Tallers, cinema, teatre i activitats infantils en format presencial i virtual

20 marzo 2021 19:09 | Actualizado a 21 marzo 2021 20:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
‘Safari’
12.00 h. Teatre Tarragona

Safari conserva els dos protagonistes d’Embolic a la Granja: en Pinyot i en Carabassot. Ara, aquests dos personatges ens expliquen el conflicte en què s’han trobat immersos a la sabana, on s’han desplaçat després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó. Amb la Cia La Baldufa. Preu: 8 € (Els nens paguen a partir dels dos anys)

La Vella Quaresma
12.00 h. En línia

Publicació d’un nou capítol enregistrat de la Vella Quaresma d’enguany a les xarxes socials de MercatsTGN i l’Ajuntament i la web  www.tarragona.cat/carnaval/vella-quaresma

Tarda temàtica a ritme de vals a l’Ateneu
18.00 h. Ateneu de Tarragona

Col·laboren músics i cantants de l’Ateneu. Música en viu de Carlitos Manso al saxofon tenor i Jordi Freixa a la direcció musical, teclat i piano. Coordinació de Carme Bernad i presentació, Anna Aguilar. Preu: socis 1 €; no socis 3 €.

‘Heres comes your man’
18.30 h. Sala Trono-Armanyà

Els antics alumnes d’una escola religiosa s’han reunit el cap de setmana en un petit hotel als afores de la ciutat per retre homenatge i celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor. Teatre que parla de les conseqüència de l’acosament escolar per l’orientació de sexe. Preu: 16 € i 12 €. 

‘Josep’
19.00 h. Palau Firal i de Congressos 

Emocionant relat sobre la vida del dibuixant català Josep Bartolí (veu de Sergi López), tancat en un camp de concentració a França durant la Guerra Civil espanyola, per lluitar en contra del règim franquista. Amb les seves il·lustracions, mostra les crues condicions en què vivien els empresonats. Quan n’aconsegueix escapar, Bartoli viatja a Amèrica, on coneix el Mèxic de Frida Kahlo (veu de Sílvia Pérez Cruz) i la meca del cinema, Hollywood. Preu: 6 €.


Reus
Dia Mundial de la Poesia
10.00 h. Biblioteques Municipals

Durant tot el dia, Acció ‘Alta Veu’ de les Biblioteques Municipals de Reus. Cadena telefònica de lectura de poemes. Trucades a l’hospital, residències, altres institucions i persones particulars. Amb la col·laboració del CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura i Òmnium Cultural Baix Camp.

Casa del Vermut i del Vi
11.00 h. Estació Enològica

En aquest espai podreu conèixer la història d’aquest edifici modernista dissenyat per l’arquitecte Pere Caselles, descobrir els orígens del famós vermut de Reus i reconèixer quines són les diferents marques que en formen part. 

‘Broadway Dreams’
19.00 h.  Sala Santa Llúcia

El Musical és l’espectacle total por excel·lència: la seva màgia fascina al públic de tot el món. Broadway Dreams és un espectacle que ens mostra el somni d’un grup de joves que volen triunfar en un gran musical. Una posada a escena elegant, amb les futurs promeses del teatre del Camp de Tarragona. Un espectacle per gaudir, cantar i somiar. Preu entrades: 12 €.


Alcover
Taller hiperparticipatiu + competició de recollida de residus
10.00 h. CEN, Mas de Gomis

En aquest taller tractarem aspectes relacionats amb els plàstics com les seves característiques, els usos, la degradació, el reciclatge, els riscos per al medi ambient i la nostra salut i mesures per evitar la contaminació. A la competició, s’intentarà alliberar Igualada de l’amenaça dels residus plàstics i els seus sequaços.


La Bisbal del Penedès
Dia Mundial de la Poesia
12.00 h. La Timba 

Commemoració de la poesia amb la figura de Felícia Fuster, ja que enguany se celebra el centenari del seu naixement.


Cambrils
‘Italino Grand Hotel’
17.30 h. Teatre del Casal Parroquial

Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l’últim soterrani del Italino Grand Hotel hi ha la bugaderia. Allí ens espera un personatge solitari que us vol conèixer. Amb Companyia d’espectacles La Tal. Preu: 4 €.


Llorenç del Penedès
‘Un acuerdo original’
18.30 h. El Centre

Després de més de 10 anys de matrimoni, dos fills i un gos, Romane i Philippe decideixen separar-se quan s’adonen que no s’estimen. Tot i que es porten bé, és suficient per seguir vivint junts? 


Riudoms
‘Veus que no veus’
18.30 h. Teatre Auditori Casal Riudomenc

La versió femenina de les anomenades ‘entrades clàssiques’, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. Per una banda, i com a pallassa augusta, la Pepa Plana. Per l’altra, en el rol de pallassa blanca, la Noël Olivé. Entrades: 14 €.


Torredembarra
‘De mares i filles’
19.00 h. Sala Gran del Casal Municipal

Una mare i una filla es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en què la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i, sobretot, de la seva família. Escrita i dirigida per Paco Mir (Tricicle) i amb les actrius Mont Plans (Teresina – La Cubana) i Annabel Totusaus (La Cubana / Dagoll Dagom) com a mare i filla. Entrades: 7 €.


Valls
Escudella popular
13.00 h. Plaça de l’Oli

Escudellada popular. Preu: 7 €. El tiquet degustació inclou: escudella i un plat de ceràmica, cullera de fusta, pa i vi.

 

El Vendrell
‘GuimerJam’
12.00 h. Museu Àngel Guimerà

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Poesia, es podrà gaudir al museu d’una lectura participativa de la poesia d’Àngel Guimerà amb l’espectacle “GuimerJam”, a càrrec de l’actor David Bo.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari