Planes para el 22 de junio

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Concerts, presentacions, cinema i festes majors, en format presencial i virtual

21 junio 2021 18:09 | Actualizado a 22 junio 2021 06:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Bärhof Ensemble: La primera il·lusió
19.00 h. Teatre Metropol

Bärhof Ensemble és una formació cambrística constituïda per un grup de joves músics professionals amb una llarga trajectòria conjunta, especialment a través de la participació a la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) i de l’aprenentatge dels seus professors convidats. Neix amb la voluntat de seguir tocant i estudiant conjuntament repertori de música de cambra. ‘La Il·lusió’ de quelcom nou, de treballar amb un compositor jove i de crear conjuntament. L’obra d’estrena va a càrrec de Jordi Cornudella. Preu: 10 €.

Exposició homenatge a Antoni Torrell
19.00 h. Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona 

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) inaugura, aquest dimarts al vespre, una exposició amb obres del pintor, il·lustrador, escenògraf, dissenyador i gestor cultural Antoni Torrell, un dels fundadors del ja desaparegut cafè - galeria d’art Poete. 

‘Quadern de l’ornitòleg’
19.00 h. Llibreria La Capona

Presentació del llibre de Juan Carlos Elijas, editat per Petròpolis. Amb la participació de Marcel Casas, filòleg i professor.


Reus
‘Escoltem, observem i toquem en família’
11.00 h. Gaudí Centre Reus

En aquesta visita dinamitzada, adreçada exclusivament a famílies amb nens i nenes de 4 a 12 anys, els petits i els grans poden descobrir els trets més essencials de la vida i l’obra de Gaudí de forma participativa, tot acabant amb un taller de manualitats relacionat amb l’obra de l’arquitecte. Activitat gratuïta amb reserva prèvia. Participants: 15 persones.

Havaneres per Sant Joan
19.00 h. Plaça Sant Jordi

S’oferirà un concert d’havaneres, a càrrec del jove grup de música popular i tradicional, Xicranda. Per assistir al concert caldrà reservar prèviament l’entrada, la qual és gratuïta, enviant un correu a l’adreça, havaneressantjoan21@gmail.com. Confirmeu horari.


Altafulla
‘La Cura’
19.00 h.  Sala Teresa Manero 

Presentació del llibre d’Òscar Ramírez Dolcet i, Bartolomeo Smaldone. L’acte es durà a terme a la Sala Teresa Manero per tal de respectar totes les mesures de seguretat. Entrada gratuïta fins a exhaurir l’aforament.


Salou
Els 40 Stage
21.00 h.  Plaça de les Comunitats Autònomes

Concert de ELS40 Stage, amb la cantant i actriu Ana Mena.La invitació per accedir al recinte es pot adquirir al web d’Els40.cat

 

Valls
La casa de la Festa
18.00 h.  Teatre Principal

Exposició del seguici cerimonial de Valls. Accés en grups reduïts i amb horaris esglaonats. Gratuït. Localitats: www.valls.cat

Xiula
18.30 h.  Aparcament Hort del Carme

Estrenem franja familiar en l’espai de músiques per a audiències àmplies, amb l’espectacle Big Chicken, un repàs dels èxits del grup amb les seves respectives dinàmiques: Verdura i Peix, Polls, Sucre, T’estimo bastant, Estic nerviós...i amb l’estrena de cançons de l’últim disc Descontrol MParental. Preu: 1 €.

Valls folklòrica
19.00 h.  Església Sant Antoni

Taula rodona: El retorn de les campanes a la festa. Participen els campaners de Cervelló, els del Pi (Barcelona), els de Montblanc i els de Valls. 

Homenatge 
19.30 h.  Pati de Sant Roc

Acte de reconeixiement a Lluís Figuerola i Biel Guasch. Al mateix acte, presentació del nou volum de la revista BValls de lletres. 

Havaneres amb el Grup Xicranda
20.00 h.  Plaça Sant Jordi

Un grup jove de música que interpreta havaneres i música popular. Reserves: havaneressantjoan21@gmail.com

Loren
21.00 h.  Casa Caritat

Loren presenta un concert en format quartet dedicat als clàssics de la música del segle XX, recollits en el seu nou treball discogràfic: Frank Sinatra, Elvis Presley, Louis Armstrong i Nat King Cole. Fa més de 40 anys que Josep Loren és al peu del canó oferint concerts i balls. Durant el confinament Ràdio Teulada Loren, on la ciutadania li demanava cançons, va contribuir a fer-lo més lleuger i humà. Preu: 1 €.

Jazzwoman
21.00 h.  Aparcament Hort del Carme

S’acaba d’alçar amb el Premi Enderrock 2021 per votació popular al millor àlbum de música urbana pel disc Maléfica. La rapera valenciana s’ha ubicat en l’escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i llengües però amb l’empenta de la joventut, un estil únic i les coses clares com a bandera.Preu: 3 €.

Ciudad Jara
23.15 h.  Aparcament Hort del Carme

El nou projecte del compositor i vocalista de La Raíz, Pablo Sánchez, després de l’aturada indefinida d’aquella banda. Ha estat enregistrat als estudis de Casa Murada en el municipi tarragoní de Banyeres del Penedès, i transita a través del rock, el rap o el pop, aconseguint la mescla de sons i estils habitual en els anteriors projectes de l’artista que manté la seva lírica tan característica. Preu: 3 €.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari