Planes para el 23 de junio

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

22 junio 2021 14:53 | Actualizado a 23 junio 2021 08:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Rebuda de la Flama del Canigó
19.30 h. Serrallo

Els Diables Voramar faran la rebuda de la Flama del Canigó. Amb reserva d’entrada.


Reus
Rebuda de la Flama del Canigó
17.00 h. Santuari de Misericòrdia

Recepció de la Flama del Canigó i homenatge a la senyera. A l’ajuntament (17.30 h) recepció de la Flama i lectura del manifest a càrrec dels portadors. 


Altafulla
Revetlla de Sant Joan
22.30 h. Parc del Comunidor

Encesa de la foguera de Sant Joan amb la Flama del Canigó. Ales 22.45 h, a l’Era de l’Ixart, Castell de Focs Nit de Sant Joan a càrrec del Grup de Diables. A les 23 h, concert de revetlla amb el grup Tarraco Surfers. Entrada 1 € a www.altafulla.cat. Aforament limitat i mascareta obligatòria.


Amposta
Club de lectura Cafè-Tertúlia
19.30 h. Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó

Trobada del club amb l’autora de la novel·la ‘La carta oculta’, de Susanna Lizàrraga. Obra guanyadora del VI Premi de Narrativa curta ciutat d’Amposta. 


Calafell
El Documental del Mes
00.00 h. En línia

Projecció del documental ‘Dani Karavan’. Per poder veure’l cal omplir el formulari que es troba a la pàgina web: calafell.cat. Per a més informació us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament de Calafell (Ensenyament) per telèfon al 977 699 009 ext. 2474.


Cambrils
Revetlla de Sant Joan
22.30 h. Davant Torre del Port

Arribada de la flama del Canigó portada pels representants del Ball de Diables de Cambrils, Cagarrieres i les entitats festives. Lectura del manifest i una encesa d’espelmes en record a les víctimes de la Covid-19. Posteriorment, hi haurà el concert i ballada de sardanes al Parc del Pescador. 


La Canonja
‘El poder de la flama’
23.30 h. Plaça Catalunya

El Diables presentaran ‘El poder de la flama: Llucifer vs. Diablessa’, un espectacle de foc parlat on els líders dels diables, Llucifer i Diablessa, lluitaran per posseir poder de la flama. No us ho perdeu! L’aforament és limitat.


Flix
Sant Joan
19.00 h. Plaça de l’Església

Arribada de la Flama del Canigó acompanyada del Motoclob de Flix i Lectura del Manifest. A continuació els veïns i les veïnes inscrites prèviament podran agafar la flama. A continuació, concert CatAcústic.


Mont-roig del Camp
Sant Joan
22.30 h. Pista d’estiu

Lectura del missatge dels Focs de Sant Joan. Seguidament, espectacle de foc Gran Show a càrrec de la companyia Manos de Fuego.


La Nou de Gaià
Revetlla
19.30 h. Cercat

Arribada de la flama del Canigó i lectura del manifest a càrrec del Grup Sardanista que, a continuació, repartirà la flama del Canigó a totes les taules inscrites amb la companyia d’un toc de timbals a càrrec dels Trencanous per cridar a la festa. A les 23 h, cloenda de la revetlla amb castell de focs des de la torre del Castell.


Riudoms
Flama del Canigó i revetlla
17.45 h. Plaça de l’Església

Les colles de Diables i Diablons, juntament amb el Casal Popular La Calderera, organitzen la revetlla de Sant Joan: rebuda de la Flama (17.45 h), repartiment a les poblacions veïnes (18 h), encesa de la foguera i carretillada dels Diables i els Diblons (20.30 h) i sopar popular de motxilla (22 h). 

 

Salou
Flama del Canigó
19.00 h. Carrers

Les pubilles i l’hereu seran els encarregats d’anar a buscar la flama i juntament amb l’associació Moto Club Barenys Salou anunciaran la seva arribada pels diferents carrers de Salou. El recorregut finalitzarà a la plaça de les Comunitats Autònomes. A les 19.30 h, espectacle de foc i, seguidament, sessió de DJ’s Salou. Aforament limitat. A les 23 h, espectacle pirotècnic.


Torredembarra
Festa de Sant Joan
20.00 h. Diversos espais

Enlairament de coets a càrrec del Ball de Diables de Torredembarra. En acabar, a la plaça d’Antoni Roig i Copons, pregó a càrrec de Berta Castells. A les 22.30 h, a l’envelat de Cal Bofill, concert amb l’Orquestra La Chatta. Aforament limitat. Reserves al web: 
www.torredembarrra.cat


Valls
Festa Major
08.00 h. Diversos espais

Del 18 al 25 de juny, la capital de l’Alt Camp viurà la seva Festa Major amb un extens programa d’actes. Més informació: www.valls.cat


Vila-seca
Flama del Canigó
20.30 h. Plaça dels Països Catalans

Arribada de la Flama i, a les 21 h, al Parc de la Formiga, lectura del manifest, ballada de sardanes, actuació dels Xiquets de Vila-seca, cantada del Cant dels Segadors i encesa del foc del Ball de Diables de Vila-seca. A les 22 h, encesa del peveter a la plaça d’Estudi.


Vimbodí i Poblet
Revetlla de Sant Joan
21.30 h. Piscina municipal

Lectura del manifest i, en acabar, sopar popular i concert amb el Cafè Trio, que està previst que s’iniciï a les onze de la nit. Els vimbodinencs i vimbodinenques que es vulguin sumar al sopar poden inscriure’s a la piscina municipal.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari