Planes para el 27 de marzo

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

26 marzo 2021 16:00 | Actualizado a 27 marzo 2021 16:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Hort ecològic de primavera/estiu

10.00 h. Hort de la Sínia
La primavera és un bon moment per a fer realitat el propòsit de començar a dissenyar i planificar l’hort. Preu: 30 €. Informació: hortdelasinia.com

Les històries de la nena d’ivori. Contacontes
12.00 h. Antiga Audiència

Sessions de narració durant les vacances escolars de Setmana Santa. La inscripció per a les sessions és gratuïta. Inscripcions
tarragonaturisme.cat/ca

El pregó de la Setmana Santa
12.00 h. Circ romà i xarxes socials

El tradicional pregó de la Setmana Santa de Tarragona el realitzarà el Dr. Jordi Sentís Masllorenç, metge i apassionat de les tradicions tarragonines. L’aforament està restringit i amb invitació prèvia per part de l’AASST.

Veus i ritmes de l’Orient
18.00 h. CaixaForum

Taller de cant i percussió corporal. Activitat recomanada per a públic familiar amb infants d’entre 6 i 12 anys. Entrades exhaurides.

Vía crucis
18.30 h. Església de Sant Joan Baptista

Solemne Vía crucis de la Cofradía del Cristo del Buen Amor y Ntra. Sra. De la Amargura con San Juan
Evangelista. Inscripció prèvia enviant correu electrònic a
cristodelbuenamor@hotmail.com amb nom i telèfon.

Contacontes per a adults
18.30 h. Ateneu de Tarragona

Petit Concert musical amb cançons d’ahir i de sempre amb música en viu a càrrec de Carlitos Manso al saxofon, Jordi Freixa (Jordi Català) al piano i la veu d’Esteve Galindo, que també participa en la xerrada, ‘Miguel de Cervantes i dones il·lustres’, i la d’en Ramon Roselló, amb la conferència ‘El Priorat, impressionant: la seva gent (l’avi moixó, 2a part)’. Entrada gratuïta.

Koers
19.30 h. Sala Zero

Dins el Cicle Curtcircuit, actuació de la banda de música de Lleida. Entrades exhaurides.

‘Reiseführer’
20.00 h. Sala Trono Armanyà

Una peça de creació de: Ferran Dordal i La Ruta 40. Preu: 16 € i 12 € (Amics de la Sala Trono) i 5 € (Menors de 30 anys). Venda d’entrades: www.salatrono.cat


Reus
C.A.M.E.S
17.30 h. Teatre Bartrina

Àudio-visita dramatitzada per esperits curiosos a càrrec de la companyia Escarlata. Tres sessions: 17.30, 19 i 20.30 h.  Preu: 3 €.

La quarta Simfonia de Gustav Mahler
20.00 h. Teatre Fortuny

Concert commemoratiu 30 aniversari de l’Orquestra Camerata XXI- Ciutat de Reus. Amb José Areán com a director. Preu: 25, 20 i 15 €.


Alcover
‘Terra de telers’
19.00 h. Convent de les Arts

Un viatge a les colònies industrials, dins la programació del Cicle cinema Gaudí. No recomanada a menors de 7 anys. Preu: 4,50 i 3 €. És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat. 


Altafulla
Visites al Castell
10.00 h. Castell

Reserves a l’Oficina de Turisme al 977 651 426. Entrada gratuïta. Horaris de visita: 10, 11, 11.45 i 12.30 h. Més informació: www.altafulla.cat


Cambrils
Exposició col·lectiva (ArA)
12.00 h. Torre del Port

Obre aquesta exposició amb obres de Pilar Brandáriz (Luka), Nuri Mariné, Sergi Margalef, Laura Morales, Queralt Osorio i Xavier Bordera (Pacient X88). 


Falset
‘La llibertat interior’
18.00 h. Hotel-Hostal Sport

Presentació del llibre i conversa sobre autoconeixement amb Gaspar Hernández i Magda Barceló. Preu: 10 €. Inclou Músic del Priorat (fruits secs i copa de vi ranci). Amb inscripció prèvia. 


Riudoms
‘La cuina del món a Riudoms’
20.00 h.  En línia

Les germanes Graciela i Nuri Verde Gavaldà explicaran des de la ciutat 9 de Julio (Buenos Aires) com elaborar chocotorta, unes postres típiques de la cuina argentina. Podreu seguir les sessions en directe a l’Instagram de la Secció de Gastronomia del CERAP. Posteriorment les trobareu al canal YouTube de l’entitat. 


Ulldecona
Fòrum del talent
11.00 h. Ermita de la Pietat

A tall d’experimentació, i basant-nos en el projecte ‘Lo que dicen las piedras’ de l’artista Nu Díaz, en aquesta sessió del Fòrum que tindrà lloc a l’Ermita de la Pietat parlarem de com la pandèmia ens ha obligat a estar quiets, gairebé immòbils, habitant un espai vital més reduït i molts cops havent de fer front a la prohibició del desplaçament. Aforament limitat.


Valls
Concert
19.00 h. Centre Cultural

L’art de la fuga, amb Camerata Eduard Toldrà i Dani Espasa. Obres de Bach, Beethoven i Gerhard. Director i clave: Dani Espasa; Marina Comas, flauta; Corrado Bolsi, violí. Preu: 15 € (no socis)/ 10 € (jubilats). Entrades a www.valls.cat


El Vendrell
Visites teatralitzades
17.30 h. Museu Àngel Guimerà

‘Guimerà: infant, llop i àngel ‘, a càrrec de la companyia Amelie Produccions i amb la interpretació de Josep Maria Piñol i Anna Fortuny. A les 17.30 i a les 19 h. Preu: 5 €. Informació i reserves: 977 66 10 06 o museuguimera@elvendrell.net

‘Els Gossos’
19.30 h. Teatre Àngel Guimerà

Producció de la Sala Trono. Autor i director: Nelson Valente.  Intèrprets: Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez. Preu: 13 i 17 €. 

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com
 

Comentarios
Multimedia Diari