Planes para el 5 de mayo

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Tallers, teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

04 mayo 2021 15:20 | Actualizado a 05 mayo 2021 06:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
MTap: Claqué i Shim Sham
09.30 h. En línia

Taller dins el Festival Internacional Dixieland. Es podrà visualitzar a través del canal de YouTube de Tarragona Cultura. 

Roser Ros: Jazz Steps
09.30 h. En línia

Taller dins el Festival Internacional Dixieland. Es podrà visualitzar a través del canal de YouTube de Tarragona Cultura. 

‘Educació per a la Justícia Global davant dels reptes actuals’
17.30 h. En línia

Formació virtual dirigida a professorat, educadores socials, membres d’entitats i personal tècnic municipal, per conèixer i compartir els reptes i reflexions sobre l’Educació per a la Justícia Global. A càrrec de Montse López Amat i Elena Díez Villagrasa. Gratuït amb inscripció prèvia: 
tarragonajove.org


Reus
Seminari web: Emergència climàtica
12.00 h. En línia

Seminari web a càrrec d’Enric Aguilar, professor i director del Departament de Geografia de la URV. Té per objectiu donar a conèixer de manera pedagògica i interactiva, la realitat de l’emergència climàtica. És d’accés lliure via aplicació Zoom, prèvia inscripció a https://ja.cat/MrQWb 

Contes a cau d’orella
17.30 h. Biblioteca Central Xavier Amorós

Contes del formiguer amb Marta Cochs. 

Cineclub
18.30 h. Centre de Lectura

Cicle ‘Audrey Hepburn, actriu’. Projecció de la pel·lícula Love in the afternoon (Ariane), de Billy Wilder. Itàlia, 1957. VOS. 130 min.


Alcover
Sopars de la Fam virtuals
00.00 h. En línia

Mans Unides, amb la col·laboració de l’agrupació de parròquies de l’Alt Camp oest, que són les d’Alcover, la Riba, Picamoixons, la Masó, el Milà i Fontscaldes, ha preparat un Sopar de la Fam virtual del 3 al 10 de maig. Les aportacions es poden  fer a un dels següents comptes bancaris: CaixaBank IBAN: ES79 2100 0164 1801 0103 9920; BIZUM número 661 404 648, indicant ‘sopar fam (nom poble)’. Preu: 12 €.


Mont-roig i Miami Platja
Tallers formatius
15.00 h. En línia

Tallers gratuïts específics per a persones empresàries, autònomes i emprenedores. Més informació i inscripcions: promocio@mont-roig.cat o al 977172527.


Valls
Espai de l’Estudiant
09.00 h. En línia

Graella de presentacions virtuals de 50 minuts cadascuna que
es realitzaran del 3 al 7 de maig a través de la pàgina web de l’Espai de l’Estudiant. Més informació: www.espaiestudiant.cat

‘Un passeig per la música catalana del segle XX’
20.00 h. Pati de Sant Roc

Amb el guitarrista Jordi Sàbat que interpretarà obres d’Emili Pujol, Agustí Grau, Robert Gerhard, Gaspar Cassadó i Xavier Montsalvatge. Dins la programació de La Parra. 


Vila-seca
Club de lectura fàcil
16.00 h. Biblioteca

Lectura i comentari del llibre ‘La música del viento’, de Jordi Sierra i Fabra.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari