Planes para el 6 de abril

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Tallers, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

Diari de Tarragona

Whatsapp
Belén Fabra participarà en ‘Lorca que te quiero Lorca’ al Teatre Fortuny de Reus. Foto: Lardiez

Belén Fabra participarà en ‘Lorca que te quiero Lorca’ al Teatre Fortuny de Reus. Foto: Lardiez

Tarragona
mEduTarraco
00.00 h. En línia

Projecte que proposa conèixer i gaudir de la ciutat de Tarragona a través de tecnologies mòbils i d’un joc de pistes geolocalitzat. Per cada usuari i usuària que participi i completi l’activitat els espònsors del projecte, aportaran una quantitat determinada per a La Marató. De l’1 d’abril al 30 de maig. Informació: https://projectes.xtec.cat/met/

Cicle de vídeo performance
17.15 h. La Grey

Quarta sessió del cicle de vídeo performance de La Grey, en aquesta ocasió presentem les vídeo-performances d’Isabel León i Llorch Talavera: Cuarentena. Inscripció prèvia: lagreytarragona.wixsite.com

Inici curs infantil iniciació japonès
17.15 h. Espai Nautilus

Tots els dimarts, de 17.15 a les 18.15 hores, curs infantil d’iniciació al japonès, amb l’Àngel Monedero, Llicenciat en Antropologia Social i Cultural i en Història per la URV, i Nivell A2.2 de Japonès per la UOC. Amb inscripció.

Fantasies per a violoncel
19.00 h. Teatre Metropol

El recital que presenten en David Martín i el pianista Miguel Ángel Ortega Chavaldas proposa un passeig entranyable per les partitures clàssiques i romàntiques escrites per a violoncel i piano, en aquest cas de Beethoven, gran homenatjat de l’any, Schumann i Britten, tres grans compositors de la història de la música. Preu: 10 €.

Sessió informativa Consells de districte zona nord
19.00 h. En línia

Com funcionaran els districtes? Vols saber com participar-hi? Connecta’t i digues la teva, Necessitem la teva ajuda! A través de la plataforma Zoom. 

Nou diàleg ‘online’ Fora d’Eix
19.00 h. En línia

Nou debat del cicle de pensament Fora d’Eix, en el qual la sociòloga Helen Torres conversarà amb el filòsof i poeta Jorge Riechmann sobre la fragilitat del nostre entorn i què és el que podem fer per viure en consonància amb aquest món. Al costat de la periodista Magda Bandera, reflexionaran sobre com podem construir un futur, encara incert, i el valor innegable de la facultat humana d’imaginar. En directe a través del canal de YouTube de la Fundació ‘la Caixa’. Informació: caixaforum.org


Reus
‘Imatges de la Setmana Santa de Reus’
09.00 h. Arxiu municipal

Exposició on es podrà veure la col·lecció de fotografies atribuïdes a Joan Biosca Mestre i que mostren imatges dels anys 50 i 60 de la Setmana Sant de Reus. Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h; dimarts i dijous, de 15.30 a 18 h. Fins al 9 d’abril. 

Projecció audiovisual
18.00 h. Centre de Lectura i canal YouTube

Projecció de l’audiovisual Les Galápagos, les illes encantades, de Pere Iglésies.

Cuina de primavera
18.30 h. En línia

Espai familiar amb receptes de cuina divertides i fàcils. Inscripcions a maspintat@reus.cat

Presentació del llibre de Raül Romeva
19.30 h. Centre de Lectura i canal YouTube

Presentació del llibre Ubuntu. La república del bé comú de Raül Romeva, a càrrec de Meritxell Serret i Bernat Picornell. 

‘Lorca que te quiero Lorca’
20.30 h. Teatre Fortuny

Un espectacle pels amants de la poesia de Lorca que trobarà en l’art de l’actriu Belen Fabra, la cantaora Sara Sambola i la guitarra espanyola de l’Aleix Bové, el contrapunt musical a una nit plena d’emocions a flor de pell. Preu: 15 €.


Altafulla
Visita guiada al Castell
10.00 h. Castell

A les 10 h, 11 h, 11.45 h i 12.30 h. Durada: 30 min.  Idiomes: català, castellà, anglès, francès i italià. Punt de trobada: porta reixada del Castell. Preu: gratuït. Amb inscripció prèvia. 

Vil·la romana dels Munts
10.00 h. Els Munts

La vil·la dels Munts mostra una zona residencial romana luxosa del segle II dC a Tàrraco. Portes obertes de 10 a 14 h.

Amposta
‘Mudar la pell en els trànsits’
18.00 h. Centre d’Art Lo Pati

En el marc del Fòrum del Talent, xerrada Mudar la pell en els trànsits. Un diàleg intergeneracional sobre la mobilitat a càrrec de l’associació Diàspora Ebrenca, un acte que vol fomentar el debat sobre el desenvolupament econòmic, social i cultural al territori. Cal inscripció prèvia.


Constantí
‘80. Nascudes l’any 1941’

00.00 h. Plaça de les Escoles Velles
Un recull de fotografies de Sílvia Iturria, on es vol fer un homenatge a les dones del municipi nascudes l’any 1941, que aquest 2021 celebren el seu 80è aniversari.


Tortosa
Visites a la Sala Federico Mayor
16.00 h. Casa Brunet

Més de 3.500 llibres d’art i història, ciència i literatura i 210 objectes artístics de diferents països, llegat que l’exdirector general de la Unesco Federico Mayor Zaragoza va deixar a Tortosa per les seves arrels familiars. Els primers dimarts feiners de mes, de 16 a 18 h. 

‘Dimarts d’històries’
19.00 h. En línia

Hildegarda de Bingen i altres dones silenciades de l’Edat Mitjana amb Amanda Cuesta. El podcast, d’una durada aproximada de 45 minuts, es pot seguir gratuïtament al canal de YouTube de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa.


El Vendrell
‘Museu Deu en femení’
10.00 h. Museu Deu

La mostra, que es va inaugurar amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, exposa un conjunt de 71 peces en clau femenina on el discurs principal és una revisió de peces, fins ara situades a la reserva del Museu, donant protagonisme a la figura femenina. Horari: de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h; dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 19 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h. 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Temas

Comentarios

Lea También