Planes para el 7 de abril

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Tallers, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual
 

06 abril 2021 16:15 | Actualizado a 07 abril 2021 05:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Jornada amb l’ambaixadora d’Espanya a Ghana
10.00 h. En línia

Jornada virtual amb Alicia Rico Pérez del Pulgar, ambaixadora d’Espanya a Ghana, que parlarà de la Situació actual després de la Covid-19 i perspectives de negoci a Ghana. Més informació: https://www.cambratgn.com/

Presentació llibre de Xavier Bosch
19.00 h. Vestíbul Teatre Tarragona

Presentació de La dona de la seva vida, de Xavier Bosch (Columna). Aforament limitat. Cal reservar plaça enviant un correu a: 
lacapona@llibrerialacapona.cat

Sessió informativa Consells de Districte zona Llevant
19.00 h. En línia

Com funcionaran els districtes? Vols saber com participar-hi? Tu ets qui millor coneixes l’entorn on vius i les necessitats que té el teu barri. Connecta’t i digue-hi la teva, Necessitem la teva ajuda! Informació: tarragona.cat

Portes Obertes al Suport Cooppel
19.00 h. En línia

Portes Obertes al Suport Cooppel per a l’Èxit Escolar i de la Vida. Es tracta de presentar, explicar i invitar a participar en aquest programa de suport tècnic educatiu a les persones i a les seves famílies, sobre tot a famílies amb menors d’edat escolartizats a l’educació primària i a l’ESO. Demana més informació i la invitació Meet a info@cooppel.org o per whatsap al 619 79 39 69 les 24 hores de dilluns a diumenge.


Reus
Seminari web: Reset turístic
12.00 h. Aula virtual Mas Carandell

Seminari web que té per objectiu presentar de manera dinàmica i interactiva una visió de 360º en relació amb els diversos aspectes que tenen a veure amb la innovació, la sostenibilitat i la digitalització en el sector turístic, així com parlar de futures tendències. El webinar és de lliure accés i es realitzarà via aplicació Zoom. Inscripcions: https://mascarandell.cat/

Didier Lourenço
11.00 h. Galería d’art Anquins

Exposició amb el títol Primera persona. Pintures, tècniques mixtes sobre paper i per primera vegada, escultures policromades, on la dona és la protagonista. Horari: de dimarts a divendres, d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h; dissabtes d’11 a 13.30 h, tardes visites concertades. Fins al 30 d’abril.

Contes a cau d’orella
17.30 h. Biblioteca Central Xavier Amorós

Monika Escuer autora local presenta el seu nou conte ‘Les sabatilles màgiques’. 


Amposta
Exposició ‘La Muda’
16.00 h. Centre d’Art Lo Pati

Una mostra de retrats que s’endinsen en el món oníric i simbòlic dels artistes audiovisuals Josep Piñol i Greta Díaz. Horari de visita: dimecres, dijous, divendres i dissabtes de 16 a 19 h. Fins al 25 d’abril de 2021.


Cambrils
‘Reivindiquem el nostre plaer’
17.00 h. En línia

 La sessió permetrà compartir vivències sobre sexualitat sense tabús ni prejudicis, ampliant el coneixement sobre el mateix cos i processos que s’hi donen, sempre en un espai de confiança i seguretat. Impartit per l’entitat Mandràgores. Formulari d’inscripció al web de Joventut www.joventutcambrils.cat. 


Constantí
‘80. Nascudes l’any 1941’
00.00 h. Plaça de les Escoles Velles

Un recull de fotografies de Sílvia Iturria, on es vol fer un homenatge a les dones del municipi nascudes l’any 1941.


Mont-roig i Miami platja
Webinars formatius
15.00 h. En línia

Tallers gratuïts específics per a persones empresàries, autònomes i emprenedores. El taller d’avui pretén donar les pautes per fer un pla de promoció i difusió digital d’un negoci. Informació i inscripcions: promocio@mont-roig.cat o al 977172527.


Torredembarra
‘El llegat indià, un passat en comú per descobrir’
10.00 h. Oficina de Turisme

Es tracta d’una exposició que vol apropar i interpretar els testimonis del passat de forma material als destinataris; explicar i comunicar el relat indià als municipis amb un passat en comú. A través d’uns plafons expliquen la història de l’aventura indiana, amb exemples de tots els pobles intercalats en els textos. L’horari de visites és de de 10  a 13 h, de dilluns a divendres. Fins al 14 d’abril. Més informació al web: www.municipisindians.cat


Valls
Xerrades a l’entorn del Convent
19.00 h. Sala d’actes de l’IEV

Amb el títol Valls i els seus convents. A propòsit dels 700 anys de la fundació del Convent del Carme (1321-2021), a càrrec de Mercè Gras.


El Vendrell
Acció col·lectiva ‘Essencials (...)’
11.00 h. Sala Portal del Pardo

Els artistes que hi participaran són Carol Palau, Roser Oter, Anna Agudo, Adrià Canet, Philippe Lavaill, Joaquim Milà, Dolors Escoté, Jordi Pellicer, Ton Barnadas i els alumnes del Batxillerat d’Arts de l’Institut Baix Penedès. Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Fins al 22 de maig.


Vila-seca
‘Testimoni d’una guerra’
10.00 h. Castell

Mostra que recull fotografies d’Agustí Centelles, un total de 110 fotografies d’època que documenten els anys de la Guerra Civil. Horari: dijous, de 10 a 14 h; dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h; diumenges i festius, de 10 a 14 h.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari