Planes para el 9 de junio

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

08 junio 2021 14:58 | Actualizado a 09 junio 2021 05:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
‘Tarragona refotografiada: un espai, dues realitats’
09.00 h. Arxiu, M2, planta segona, Espai Tabacalera

En el marc de la Setmana Internacional dels Arxius. Des del dia 9 de juny fins al 31 de desembre, amb horari de visita de 9 a 14 h.

Xarxacústic: Monkey Jane
19.30 h. Centre Cívic Municipal de Sant Pere i Sant Pau

Guitarrista, compositora i productora, Monkey Jane ens presenta un repertori fresc i íntim apte per a tota classe d’orelles.

Enric Casasses i la poesia en fresc
19.30 h. Teatre el Magatzem

El poeta Enric Casasses, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2020, ve a Tarragona a celebrar els seus darrers treballs poètics, El nus la flor i Assagets. I ho farà de la mà de tres poetes joves del Camp de Tarragona: Glòria Coll (Riudoms, 1988), Adrià Targa (Tarragona, 1987) i Pol Guasch (Tarragona, 1997). Cal confirmar assistència a lletres.tgna@tarragonaliteraria.cat

Amics de l’òpera de Tarragona
19.30 h. Antiga Audiència

Els Amics de l’òpera de Tarragona tanquen la temporada de conferències amb la commemoració del bicentenari de l’estrena de Der Freischütz, de Carl Maria von Weber, coneguda aquí com El caçador furtiu. La conferència anirà a càrrec, com sempre, de l’especialista Josep Maria Rota Aleu.

‘L’arbre de la cendra’
20.00 h. Teatre Metropol

Un succés al poble farà esclatar una discussió dins d’una família condicionada per les pors i les aparences, trencant la seva estructura i destapant la veritat de cadascú. Presenta: La Faixsula Teatre. Gratuït amb reserva prèvia a tarragonajove.org


Reus
Ecosistemes cooperatius locals
12.00 h. En línia

Jornada organitzada conjuntament per l’IMFE Mas Carandell i l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp, amb la col·laboració de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària. Té per objectiu donar a conèixer i promoure l’economia social i solidària al territori. La sessió és d’accés lliure prèvia inscripció a https://ja.cat/QjqGi. Rebreu per correu electrònic l’enllaç d’accés a la sala de Zoom el mateix dia de la jornada.

Contes a cau d’orella
17.30 h. Patí Biblioteca Central Xavier Amorós

Contes solidaris. Per a tots els públics. No cal inscriure’s.

Club de lectura de novel·la en castellà
18.30 h. Biblioteca Pere Anguera

Tertúlia del Club de lectura de novel·la  en castellà  sobre l’obra Diario de un viejo cabezota de l’autor reusenc Pablo Martín Sánchez, amb presència de l’autor, dinamitzat per la Patrícia Domingo. Aquesta tertúlia està oberta a tot el públic en general.


Roda de Berà
FIC-CAT
20.00 h. Pavelló poliesportiu Municipal

Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada. Del 3 al 13 de juny. Més informació: fic-cat.cat


Riudoms
Sopar de la fam virtual
10.00 h. En línia

Entre els dies 7 al 14 de juny, Mans Unides, amb la col·laboració de les parròquies de Riudoms i Vinyols i els Arcs, celebraran el Sopar de la fam virtual. Més informació: https://www.mansunides.org/


Valls
‘Skørdåt III: Al caire de la mort’ de Xavier Rull
20.00 h. Pati de Sant Roc

L’autor us convida a una tarda d’aventures espacials! Presenta el seu darrer volum de la seva saga galàctica! Entrada lliure fins a assolir aforament. 


El Vendrell
Tothom a taula! És hora de jugar!
17.30 h. Sala de Lectura de Coma-ruga

Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia. Per a més informació podeu trucar als telèfons 977 66 21 18 o 977 68 05 58.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com
 

Comentarios
Multimedia Diari