Más de Sociedad

Planes para el 9 de marzo

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Tallers, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Quartet Atenea actuarà al Teatre Metropol de Tarragona. Autor: ateneaquartet.com

El Quartet Atenea actuarà al Teatre Metropol de Tarragona. Autor: ateneaquartet.com

Tarragona
‘Cares del món amb D de dona’
10.00 h. Escola Oficial d’Idiomes

Exposició de l’artista Iris Ávila Martínez (Iravima) que ofereix diversos rostres de dona des de la seva visió i el seu pinzell. La mostra es podrà veure en horari del centre fins al 31 de març.

‘Dones tarragonines’
10.00 h. Centre Cívic Torreforta

L’exposició  recull la col·lecció de punts de llibre dedicat a diferents dones de Tarragona del 2011 al 2021. Es pot veure fins al 15 de març.

‘Llum a l’ànima, Palmira Jaquetti’
16.00 h. CRAI Campus Catalunnya

Inauguració de l’exposició. Una de les principals accions que es porten a terme dins la celebració de l’Any Palmira Jaquetti, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i comissariat per Carme Oriol, professora del Departament de Filologia Catalana de la URV. 

Presentació virtual de la web aitarragona.cat
18.00 h. En línia

La presentació es farà a través del canal de YouTube del Departament de Cultura d’aquest ajuntament (http://youtube.com/tgncultura).

Xerrada ‘Saber d’on venim per saber cap a on anem’
18.00 h. En línia

Història i evolució del feminisme. Inscripcions a la web de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona.

‘Assaig de la meva mort’
18.00 h. La Grey, Espai de creació contemporània

Tercera sessió del cicle de vídeo performance de La Grey, en aquesta ocasió presentem la vídeo-performance de l’artista Cristina Ferré. Es realitzen tres passis el primer a les 18 h, el segon a les 18.30 h i el tercer a les 19 h. És necessari reservar assistència en la web de La Grey.

Quartet Atenea
19.00 h. Teatre Metropol

El Quartet Atenea és una jove formació cambrística nascuda l’any 2018 de la mà d’estudiants de l’ESMUC i el Conservatori del Liceu, sota el mestratge del prestigiós Quartet Casals. Amb Andrea Santiago Carrillo, violí; Gil Sisquella Oncins, violí;  Bernat Santacana Hervada, viola; Àlex Olmedo Duynslaeger, violoncel. Preu: 10 €.


Reus
Espai nadó virtual
10.30 h. En línia

Tots els dimarts a les 10.30 h del matí, mares i pares amb nadons poden compartir un mateix moment de vida amb d’altres d’iguals. Per inscripcions es pot enviar un mail a maspintat@reus.cat.

Seminari web
11.00 h. En línia

Seminari web a càrrec de la professional del networking Rosaura Alastruey. Té per finalitats, per una part, entendre que el procés de networking ha de ser estratègic, basat en uns objectius i target específic, i per l’altra, començar a veure, de manera pràctica i amb les diferents eines virtuals disponibles, com localitzar les empreses i persones que formaran part d’aquesta important xarxa de contactes. Preinscripció obligatòria per poder rebre l’enllaç a la sala per correu lectrònic el mateix dia, ompliu el formulari a https://ja.cat/FzoSq

Espai cuina familiar
18.30 h. En línia

L’espai de cuina familiar del Mas Pintat virtual té prevista una sessió de cuina amb la confecció de ‘medallons de xoco’. Inscripcions a maspintat@reus.cat

Curs ‘La incertesa, una oportunitat per educar’
19.00 h. Centre de Lectura i canal YouTube

Curs ‘La incertesa, una oportunitat per educar: de la llar d’infants al batxillerat’. Sessió ‘Afectes i efectes del confinament en alumnes, mestres i pares’, a càrrec de Josep M. Alcañiz, psicòleg; i Jaume Descarrega, psicòleg i professor de la URV.

‘Tosca’ de Puccini
19.00 h. Teatre Fortuny

Òpera en tres actes (sobre titulada en català) de Giacomo Puccini sobre un llibret italià de Luigi Illicai Giusepe Giocosa, basat en el drama La Tosca, de Victorien Sardou. Es va estrenar al Teatro Constanzi de Roma el 14 de gener de 1900. Amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell. Preu: 48, 28 i 15 €. Entrades: https://www.4tickets.es/TeatreFortuny/public/janto/

Creixell
‘Caminem juntes?’
17.00 h. Ajuntament de Creixell

Caminada de 3 quilòmetres de recorregut per la zona de la platja. A la recerca de codis QR i anirem parlant de dones tot caminant. Dins el Dia Internacional de la Dona.


Mont-roig del Camp
Taller ‘Com és el meu sòl pelvià?’
18.30 h. En línia

Taller per conèixer el sòl pelvià
que tindrà lloc els dies 9 i 16 de març a través de la plataforma Zoom.  Per participar-hi és necessari inscriure’s prèviament al correu electrònic cultura@mont-roig.cat. 


Tortosa
‘Dimarts d’històries’
19.00 h. En línia

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa inaugura un nou espai virtual de xerrades teòriques sobre art en format de podcast il·lustrat. Amanda Cuesta, Neus Miró i Elena Blesa, docents i professionals del món de l’art, seran les encarregades de conduir les primeres sessions fins al mes de juliol. Els podcasts es poden seguir gratuïtament al canal de YouTube de l’Escola d’Art.


El Vendrell
‘Museu Deu en femení’
10.00 h. Museu Deu

La mostra, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, exposa un conjunt de 71 peces en clau femenina on el discurs principal és una revisió de peces, fins ara situades a la reserva del Museu. Horari: de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h; dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 19 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h. Es pot visitar fins al 23 de maig.

Cafè tertúlia
18.00 h. En línia

Cafè-tertúlia virtual amb dones a partir de la projecció del curtmetratge ‘Suc de síndria’, a càrrec de la Taula Comunitària del Vendrell (enllaç inscripció:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010340772163).

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Temas

 • Agenda
 • Iravima
 • Dones tarragonines
 • Palmira Jaquetti
 • Quartet Atenea
 • Reus
 • Mas pintat
 • Rosaura Alastruey
 • Tosca
 • Orquestra Simfònica del Vallès
 • Cor Amics de l'Òpera de Sabadell
 • Creixell
 • Dia de la dona
 • Mont-roig del Camp
 • Tortosa
 • Dimarts d'històries
 • Escola d'Art de la Diputació a Tortosa
 • El Vendrell
 • Museu Deu
 • Suc de síndria
 • Planes para hoy

Comentarios

Lea También