Planes para el 15 de enero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

13 enero 2021 17:46 | Actualizado a 31 enero 2021 22:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona

Anna Gener
09.00 h. En línia

Anna Gener, presidenta-CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, participarà a la primera edició de l'any 2021 del cicle de jornades 'bon dia Tarragona' que, en format virtual, organitza la Cambra. Gener parlarà de 'El sectro immobiliari com a motor de la reactivació econòmica'. Jornada gratuïta, prèvia inscripció.

Invisibles
10.00 h. Museus de Tarragonai Terres de l’Ebre

La Xarxa de Museus de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre han preparat un joc de pistes dirigit especialment al públic familiar i local, en el qual s’hi podrà participar del 19 de desembre fins al 2 de febrer de 2021. Més informació: http://patrimoni.gencat.cat/ca/museusdetarragona/el-joc-de-nadal-invisibles

'Les Variacions Bildelberg'
20.00 h. Sala Trono Armanyà

La Sala Trono presenta ‘Les Variacions Bildelberg. El veritable origen de la pandèmia’ d’Oriol Grau. Entrades: 16 i 12 €. Compra les entrades a www.salatrono.cat

 

El Morell

Pau Vallvé
20.30 h. Teatre Auditori

Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de llargues gires, Pau Vallvé torna per presentar el seu 17è disc, titulat ‘La vida és ara’, el 6è signat sota el seu nom. Les entrades anticipades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell i en línia a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 €.

 

Tivenys

Sant Antoni
12.00 h. En línia

Saluda de l’alcalde Eladi Galbe (12 h), taller infantil ‘Titelles de Sant Antoni’ (16 h) i El millor de ‘La Publicata 2020’ (20 h).

 

Tortosa

Visita fàbrica CREO
10.00 h. Carrer del Mas de Barberans, 3

Visita guiada a la fàbrica de xocolates CREO. Els divendres i dissabtes al matí. Durada: 2 h. Preu: 10 €. Inclou una tableta de xocolata i dos degustacions. Amb reserva prèvia. Places limitades.

 

Valls

Selecció i lectura de poemes de Josep Carner
19.00 h. Sala Sant Roc

A càrrec de membres de bValls de Lletres i de la Comissió de Llengua i Literatura de l’IEV.

Comentarios
Multimedia Diari