Tendències 2021: La moda en ulleres de sol

Vols conèixer quins han estat els estils d'ulleres de sol més triats per inspirar-te? T’hem fet una petita selecció!

28 julio 2021 09:16 | Actualizado a 06 agosto 2021 10:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Passat l’inici de la temporada i amb l’arribada de les rebaixes d’estiu, ja hem pogut observar els estils més estimats. Sense abandonar els tocs clàssics, aquest any 2021 s'han posat molt de moda els estils innovadors. Amb l'esperada arribada de l'estiu, són moltes les persones que decideixen acompanyar el seu look favorit amb unes ulleres de sol d’última tendència. Vols conèixer quins han estat els estils més triats per inspirar-te? T’hem fet una petita selecció!

Ulleres Rodones

Les ulleres de forma rodona tornen a tenir presència en el sector de la moda. Aquest estil ofereix una gran varietat de connotacions, omplint-lo de tocs sofisticats acompanyats de la pura essència vintage pròpia dels anys 70, combinada amb un disseny innovador.

Ulleres Hexagonals

La innovació en la moda és una de les tendències més marcades. L’estil hexagonal combina tocs clàssics creant un disseny modern i urbà amb certs tocs avantguardistes.

Ulleres Esportives

El caràcter esportiu irromp en les tendències de 2021. L'auge d'un estil de vida sa i esportista ha creat un vincle d'identificació amb les ulleres esportives. El conjunt dels seus colors ofereix un caràcter desenfrenat i d'esperit viu que reflecteix la vida esportista.

Ulleres Quadrades

Les ulleres de sol quadrades són el complement ideal per a usuaris amb faccions més arrodonides. Aquest model aconsegueix ressaltar els trets del rostre, estilitzant i aportant equilibri. És impossible passar per alt cadascun dels seus detalls, destacant aquells que brillen per ser elegants i de tocs moderns.

Ulleres Papallona

La forma papallona en les ulleres de sol irromp amb força gràcies al seu èxit entre les celebrities han decidit marcar tendència amb aquest estil. Encara que presenten diferents muntures, es presenten amb la vora interna de mida inferior en comparació amb altres estils d'ulleres de sol.

Vine a descobrir als nostres centres quin és l'estil que més encaixa amb tu! El nostre equip estarà encantat d'assessorar-te i de ben segur podràs aprofitar les nostres rebaixes.

Més informació a les nostres botigues OPTIQUES TEIXIDÓ de  Reus, Tarragona, Sant Pere i Sant Pau i Valls i a https://www.opticateixido.com/

Comentarios
Multimedia Diari