Vermuts Miró, el millor comença ara

La companyia de Reus, amb més de cent anys d’història, inicia un nou camí mantenint l’esperit de tradició i excel·lència però amb l’ambició d’ampliar horitzons i expandir internacionalment, posant especialment el focus en els mercats europeu i nord-americà

23 febrero 2021 13:09 | Actualizado a 31 marzo 2021 16:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vermuts Miró és una companyia amb més de cent anys d’història que té els seus orígens l’any 1914 a Cornudella del Montsant i que es traslladà a Reus el 1957. Des d’aleshores elabora aquest licor seguint la seva Fórmula Original, un secret que s’ha mantingut intacte i en el més estricte secret familiar, basant-se en la curosa selecció dels millors ingredients i de la saviesa de combinar-los. El passat mes de setembre el hòlding empresarial Masergrup SL va adquirir l’empresa genuïna del vermut de Reus, començant així una nova etapa de la marca.

Ara, Vermuts Miró inicia un nou camí mantenint l’esperit de tradició i excel·lència però amb l’ambició d’ampliar horitzons i expandir internacionalment la companyia. L’objectiu és aprofitar al màxim el ‘know how’ adquirit durant dècades, el principal patrimoni de Vermuts Miró, i dotar-la de recursos per posicionar-se en la primera línia del vermut mundial. Actualment les vendes es concentren a l’Estat espanyol, el repte és incrementar-les tant en l’àmbit nacional com internacional, especialment posant el focus en els mercats europeu i nord-americà per competir amb marques de renom italianes. Per assolir aquestes fites es preveu una inversió de 2 milions d’euros per modernitzar i ampliar les instal·lacions, així com per millorar els processos d’envasat i elaboració.

Un altre dels puntals d’aquesta etapa és una forta inversió en R+D+I per fer recerca i desenvolupar nous productes que permetran fer arribar la marca a nous sectors del mercat. De fet, al llarg dels anys la companyia reusenca s’ha anat expandint en diferents productes i formats per arribar a un públic cada vegada més diversificat amb la qualitat com a principal insígnia. Actualment, la família de vermuts Miró la conformen el Vermut Blanc, el Roig, el Fusion, l’Extra Dry, el Reserva i el Gran Reserva. Precisament el Vermut Fusion forma part de la gamma de nova creació. Va néixer ara fa 6 anys fruit de l’aliança amb el reconegut xef amb 5 estrelles Michelin, Paco Pérez, i ara s’està treballant el llançament de la nova versió que veurà la llum a l’abril.

En definitiva, el lema que es va estrenar durant la darrera campanya de Nadal i que Vermuts Miró vol conservar, ‘El millor comença ara’, és tota una declaració d’intencions del que vol l’empresa a partir d’ara. Consolidar la feina feta, afegir talent i innovació i iniciar un camí al costat dels consumidors que ens farà gaudir, encara més, d’aquest beuratge internacional. Estigueu atents a les properes accions de la marca, perquè, sens dubte, el millor comença ara.

Comentarios
Multimedia Diari