Planes para el 13 de enero

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual

| Actualizado a 12 enero 2022 21:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona 
‘L’actitud continua’
19.00 h. Ateneu

Inauguració de l’exposició de pintura de Ton Alujas. L’exposició romandrà oberta al públic fins al 27 de febrer de 2022. 

Cerveses de llar de foc
19.00 h. Espai Nautilus

En aquest tast es provaran cerveses que fan caliu, on el millor lloc per prendre-les és al costat de la llar de foc, la manta als peus i veient com neva. Amb Albert Monfort. Preu: 22 €.

‘The Universe of Keith Haring’ 
19.00 h. CaixaForum

Aquest documental examina un dels artistes més destacats dels anys 80 i com va influir en el panorama creatiu de la seva època. Preu: 6 €.


Reus
La cotorra m’ha dit...
17.30 h. Biblioteca Pere Anguera

Contes solidaris amb Solidaritat i Cooperació contes de les ODS amb Sarah Sabaté.

‘De la paraula al cant?’
18.30 h. Biblioteca Xavier Amorós

Una audició comentada de l’obra ‘Oració’. Amb Joan Magrané, compositor.

Cicle ‘Arquitectura de la II República’
19.00 h. Centre de Lectura

Cicle ‘Arquitectura de la II República: GATCPAC, postguerra i racionalisme’: conferència de l’arquitecte Joan Figuerola. Activitat de la Fundació Trencadís-Modernisme i Cultura (FTMiC). 

‘El Reus de les sis copes’
19.30 h. Museu Salvador Vilaseca

Inauguració de l’exposició ‘El Reus de les sis copes. Joan Sabater i l’època daurada de l’hoquei reusenc’, comissariada per Joan Navais, coordinada per Xavi Guix i dissenyada per OVNI Comunicació Visual. Amb reserva prèvia: ticket.reuscultura.cat


Calafell
‘Lligams’
10.00 h. Ecomuseu de la Mar

Les artistes calafellenques Montse González Papiol, Coral Rivero i Sans Olmedo ens ofereixen una mostra de la seva obra a l’espai renovat de la Destil·leria.  Visites guiades tots els divendres a les 18 h amb reserva al WhatsApp: 628307943. Fins al 18 de juny.


L’Espluga de Francolí
‘Palau Ferré. Essència vitalista’
10.30 h. Museu de la Vida Rural

Comissariada per l’historiador Francesc Marco-Palau, l’exposició mostra la reivindicació que el pintor cubista Palau Ferré feia de la ruralitat a través de quadres ramaders, pageses, bodegons i els paisatges de l’artista. Horari: De dimarts a dissabte, de 10.30 a 18.30 h; diumenges i festius, de 10.30 a 14 h. Fins al 23 de gener. 

‘Cendrós, el mecenes desconegut’
10.00 h. Antic Hospital

Exposició formada per 14 plafons i que tracta la via i obra de Joan B. Cendrós, l’industrial del popular massatge per a després de l’afaitat Floïd, que va provocar una autèntica revolució en el món de la cosmètica masculina dels anys 40 i 50, i va convertir Cendrós en un dels mecenes i activistes culturals més agosarats i sorprenents de la cultura catalana. Fins al 31 de gener. Entrada lliure.


La Galera
Exposició de pintura de Tere Arasa i Rosa Febrer
09.30 h. Museu Terracota

Horari: de dimecres a divendres, de 9.30 a 13.30 h; dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 h. Fins al 30 de gener de 2022.


Mont-roig del Camp
‘Viatgem a la ciutat on els homes es fan déus’
18.00 h. Casa de Cultura Agustí Sardà

Conferència a càrrec de la Sra. Maria Isabel Miró Montoliu, doctora en pedagogia i professora de la URV. Dins la programació de les Aules d’Extensió Universitària.


La Ràpita
‘Els joguets dels iaios’
09.30 h. Museu de la Mar de l’Ebre

Activitat itinerant oberta al públic en general, que té per objectiu recuperar, conservar i, sobretot, difondre una part important del Patrimoni lúdic infantil, de caràcter popular i tradicional, de la comarca del Montsià, a través del món dels joguets populars i tradicionals. Horari: d’11 a 14 h i de 16 a 19 h. Preu: 2 €. Fins al 30 de gener.


La Selva del Camp
Taller llegim i creem
17.30 h. Biblioteca

Per a infants a partir de 4 anys acompanyats d’un/a adult/a. 


Torredembarra
‘Una bona colla de gravadors’
10.00 h. Sala Lluís d’Icart

Exposició ‘Una bona colla de gravadors. Mestres i aprenents de l’art del burí a Torredembarra (1949-2004)’. Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 17 h i dijous, de 10 a 20 h. Accés pel Pati del Castell. Horari especial: divendres 14 de gener, de 17 a 20 h i dissabte 15 de gener, de 10.30 a 13.30 h. Accés pel carrer del Camí de l’Era. Fins al 20 de gener. Entrada lliure. 

‘Els cartells modernistes de Ramon Casas’
18.00 h. Espai Cultural Sala del Mar

Conferència a càrrec ce Domènec Pascual Torres, professor de la URV. Dins la programació de les Aules d’Extensió Universitària.


Valls
Centenari del cinema amateur
19.00 h. Sala d’actes Casa Caritat

A través de la projecció de diferents pel·lícules enregistrades per cineastes amateurs vallencs descobrirem el que han estat les Festes de les Decennals. El col·loqui anirà a càrrec de l’historiador i director del Museu de Valls, el Sr. Jordi París i Fortuny.


El Vendrell
‘Del Vendrell al món’
11.00 h. Sala Portal del Pardo

Exposició del fotògraf i periodista vendrellenc especialitzat en reportatges de viatges, Rafa Pérez. Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Fins al 19 de febrer de 2022. Entrada lliure.


Vila-seca
Inauguració exposició
18.00 h. Casal Clàudia Padró

Exposició ‘Restauració i manualitats’. Fins al 23 de gener. 

Presentació de Sant Miquel Arcàngel
19.00 h. Castell

Amb la col·laboració d’artesans del ferro, del cuir i de la costura; el Ball de Diables de Vila-seca ha patrimonialitzat la figura de Sant Miquel Arcàngel. Dins la programació de la Festa Major de Sant Antoni.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari