Planes para el 15 de marzo

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual
 

| Actualizado a 15 marzo 2022 05:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona 
‘Pioneres de la Ciència’
09.00 h. Subdelegació del Govern

Exposició cedida per la Universitat Rovira i Virgili. L’exposició s’emmarca dintre dels actes al voltant del Dia Internacional de la Dona. Romandrà oberta fins al 31 de març, de dilluns a divendres de 9 a 17.30 h, i dissabtes de 9 a 14 h.

Conferència sobre violència econòmica
11.00 h. En línia

Conferència ‘La reparació del dany causat a les víctimes per l’impagament de la pensió: la violència econòmica’, a càrrec de la  Il·lma. Sra. Lucía Avilés, jutgessa del Jutjat penal Núm. 2 de Mataró. Organitzat per: Il·lustre col·legi de l’Advocacia de Tarragona.

‘Por la paz’
18.30 h. Escoles de Música i Dansa

Totes les Escoles l’ACEM, l’UEMyD i la resta d’Associacions federades, s’uniran per a oferir una actuació a favor de la pau. Així, tant alumnes com professors i professores de les Escoles de l’Associació sortiran als carrers de les seves respectives ciutats, amb la finalitat d’interpretar melodies per a reivindicar la pau.

‘Quàntica: la realitat supera la ficció’
19.00 h. CaixaForum

Dins del programa Paraules de Ciència, aquesta tarda la doctora en Física Sonia Fernández-Vidal ens ajudarà a descobrir els principis bàsics de la física quàntica i les aplicacions que té actualment. En una amena tertúlia moderada pel divulgador científic Ignacio Crespo, aprendrem com es comporten les partícules més petites que els àtoms, anomenades fonamentals. Preu: 6 €. Més informació: 
caixaforum.org

Brezza Ensemble
19.00 h. Teatre Metropol

Grut format per Pablo Gigosos, traverso;  Marina Cabello del Castillo, viola da gamba; i Teun Braken, clave. Dins del cicle ‘Música per a tothom’. Preu: 10 €.


Reus
Exposició ‘Limmanent precari’
12.00 h. aldTU

Es tracta d’una exposició que compta amb les obres de nou artistes i que gira en torn el concepte de performativitat. Comissariat: Aureli Ruiz. Fins a l’1 de maig de 2022. Més informació: https://www.aldtu.info

Sessió curs de Mediació comunitària
10.00 h. Mas Carandell

Sessió informativa del curs de Mediació comunitària (SSCG0209). Més informació i preinscripció al curs a: www.mascarandell.cat

Projecció documental ‘Les Resilients’
19.00 h. Cal Massó

Un documental de Cristina Madrid que construeix un discurs feminista al voltant de la música i a partir d’una fotografia de quatre grups musicals de dones amb estils molt diferents: Roba Estesa, The Sey Sisters, Clara Peya y Tribade. 

‘Travy’
20.30 h. Teatre Fortuny

Oriol Pla s’estrena com a director amb aquesta obra que compta amb un repartiment 100% familiar. Després de rebre diversos reconeixements pels seus papers en teatre, cinema i televisió, Pla dirigeix un espectacle de clowns on hi actua amb la seva germana i els seus pares, i en el que cadascú s’interpreta a si mateix. Preu: 25 €.


Altafulla 
‘Problemes digestius amb el lactant’
18.00 h. Sala Teresa Manero

Taller a càrrec de David Linares, fisioterapeuta i osteòpata infantil. Aforament limitat i inscripcions en línia. Gratuït amb inscripció prèvia. Més informació: altafulla.cat


Amposta 
Exposició ‘(In)visibles i (O)cultes’
11.00 h. Museu de les Terres de l’Ebre

Exposició que rescata de l’oblit 24 dones científiques de tots els temps i tots els continents, des de l’antic Egipte fins a la Gran Bretanya del segle XXI, les quals han estat, per raó de gènere, silenciades, apartades o directament esborrades de la història de la ciència. Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 i de 17.30 a 20 h; diumenges i festius, d’11.30 a 14 h. Fins a l’1 de maig de 2022.    


Flix
Noves tècniques d’esporga de l’olivera
09.00 h. Centre d’empreses de Flix

Jornada tècnica a càrrec de Josep R. Mateu Freixenet. Més informació: al telèfon 977 044 770 o a l’adreça electrònica 
administracio@flixgie.cat

‘Donem veu a les dones i nenes de Flix’
12.00 h. Associació de Dones

Exposició que es pot veure fins al 20 de març.  Horari: de 18 a 20.30 h i diumenge de 12 a 14 h.

Xerrada ‘Atreveix-te a pensar’
19.00 h. Biblioteca Municipal

Xerrada ‘Atreveix-te a pensar. Spinoza i el racionalisme’, amb Xavier Vega Castellví.


Mont-roig del Camp
Xerrada sobre l’endometriosi
17.00 h. Biblioteca Joan Miró

Xerrada per visibilitzar aquesta malaltia a càrrec d’Inés Sombrero i Sandra Díaz, llevadores de l’ABS Mont-roig del Camp. A les 19 h, la xerrada es farà a la Biblioteca Miramar de Miami Platja.


Torredembarra
‘Les depuradores’
10.00 h. Cal Bofill

Exposició a càrrec de GETE-Ecologistes en Acció de Tarragona i l’Ebre, que es pot visitar de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, durant el mes de març. Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental del 2022. 


Valls
Exposició col·lectiva
19.00 h. Sala Sant Roc

La mostra es podrà visitar fins al 27 de març. Horari: de dimarts a dissabte, de 19 a 20.30 hores; dissabtes i festius, de 12 a 14 hores.


El Vendrell
‘Papeles pintados’
11.00 h. Sala Portal del Pardo

Exposició d’Albert Ràfols Casamada. Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h (festius tancat). 


Vila-seca
Disseny i estampació de samarreta
17.00 h. Espai Jove

Inscripcions i informació a pij@vila-seca.cat

Contes
17.30 h. Biblioteca

Contes de gegants i capgrossos.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari