Planes para el 2 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual
 

01 febrero 2022 15:11 | Actualizado a 02 febrero 2022 10:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Documental del Mes
00.00 h. En línia

Projecció del documental ‘Arica’  del 21 de gener al 4 de febrer. Cal omplir el formulari que es troba a la web de la biblioteca
(bibliotecatarragona.gencat.cat) per rebre el codi d’accés.

‘Poder: Diàlegs d’art’
10.00 h. Espai Nautilus

Exposició de l’artista Montserrat Anguiano, establerta a Barcelona amb orígens Guineans i amb una trajectòria artística del màxim nivell. Fins al 4 de març. 

‘STAub. Pintures’
11.00 h. Pati de Jaume I

Una mostra d’obres on l’artista STAub s’endinsa en el paisatge a través de la seva mirada. Una proposta que suggereix a l’espectador submergir-se més enllà de les mateixes obres d’art. Horari: De dilluns a divendres d’11 a 20 h i dissabtes i festius d’11 a 13 h. Fins al 12 de febrer. Entrada lliure.


Reus
‘El Reus de les sis copes’
10.00 h. Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca

Exposició El Reus de les sis copes. Joan Sabater i l’època daurada de l’hoquei reusenc, comissariada per Joan Navais, coordinada per Xavi Guix i dissenyada per OVNI Comunicació Visual. Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Fins al 19 de març. Entrada lliure.

‘Converses a la 113 i Dietari de Roma’
11.00 h. Galería Antoni Pinyol

Exposició del pintor Joan Baró Pié, comissariada per Joan Abelló i que comptarà amb obres de Ferran García-Sevilla. Horari: de dimarts a divendres d’11 a 13.30 i de 18 a 20 h; dissabtes d’11 a 13.30 h. Fins al 5 de març. Entrada lliure.

Contes a cau d’orella
17.30 h. Biblioteca Xavier Amorós

L’ós que abraçava els arbres explicat per la Dolors Bargalló. Cada dimecres s’expliquen contes meravellosos a cau d’orella.


Amposta
Espai de joc i relació
16.00 h. Biblioteca Comarcal 

Habilitat per a famílies amb nadons 0-3 anys, comptarem amb la presència de personal tècnic del SIS03 de l’Ajuntament d’Amposta. Aquesta activitat forma part del projecte Vincles 21-22. Places limitades. Inscripcions: projectevincles@gmail.com

‘La sobrina del inquisidor’
19.00 h. Biblioteca Comarcal

Presentació del llibre dels autors Josep Mateu i Jordi Martínez, a càrrec de l’escriptor Baltasar Pérez Gimeno.


L’Ametlla de Mar
Festa de la Candelera
10.00 h. Diversos espais

Del 29 al 6 de febrer, amb un programa que combina actes religiosos i populars. Programa sencer: ametllamar.cat


Cambrils
‘Em regales un conte’
18.00 h. Biblioteca Municipal

Activitat dinamitzada per Rosana Andreu a la mateixa biblioteca, que consisteix en un intercanvi de contes entre la bibliotecària i les famílies a partir d’una proposta temàtica.  


La Canonja
‘Pinzellades’
09.00 h. Castell de Masricart

Exposició col·lectiva de pintura. Els quadres que s’exposen són obres dels artistas David García Martínez, M. Carmeen Barberán de Miguel y María de los Ángeles Plaza Seguido. Horari: dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 13 h i de dilluns a divendres de 16 a 20 h.  Fins al 4 de febrer. Entrada lliure.


Salou
Tertúlia literària
18.30 h. Biblioteca Municipal

Col·loqui amb M. Lluïsa Amorós, amb motiu de la seva novel·la ‘Els nens de la senyora Zlatin’, en el marc del Club de Lectura del Grup de Dones de Salou. Gratuït i obert a tots els lectors i lectores que hi estiguin interessats.


La Selva del Camp
Hora del conte
17.30 h. Biblioteca Pública

A càrrec de l’Àngela.


Torredembarra
50 anys d’Òmnium Tarragonès
10.00 h. Biblioteca Mestra Maria Antònia

L’exposició pretén oferir un recorregut per la trajectòria de l’entitat, posant de manifest els canvis que ha sofert la delegació territorial al llarg dels seus cinquanta anys a través de documents, cartells i imatges que reflecteixen la seva història. Horari de visita: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h;dimarts, de 10 a 13 i de 16 a 20 h; dissabtes, de 10 a 13 h. Fins al 26 de febrer. 


Tortosa
‘Terres de l’Ebre en estat pur’
08.00 h. CAP Baix Ebre

Exposició de fotografies. Els autors participants són Eloy Blanco, Josep M. Carbó, Enrique Escribà, Mer Esteban Susanna Ferreres, Andrés Fonollà, Pili Marrodan, Batiste Plà i Picardo Serrato. Horari: de dilluns a divendres, de 8 a 20 h.

‘L’ermita sota l’aigua’
10.00 h. Sala Antoni Garcia

Una quinzena d’artistes han estat convidats a il·lustrar un relat que Jaume Vidal Arasa, comissari de l’exposició, defineix com a revalorització del talent en un territori de cruïlla i d’acollida. Horari: de dimarts a divendres de 10 a 13.30 h; dissabtes de 10  a 13.30 h i de 15.30 a 18.30 h; diumenges de 9.30 a 13.30 h. Fins al 27 de febrer.


Valls
Decennals 2021+1
10.00 h. Diversos espais

No et perdis els actes relacionats amb la llum, la Fira Castells i Simposi Casteller, les actuacions castelleres de la Trobada de Colles Castelleres dels Països Catalans i de la Diada de la Candela, entre d’altres. Del 28 de gener al 6 de febrer. Programa: decennalsvalls.cat


El Vendrell
‘Forvm’
11.00 h. Fundació Apel·les Fenosa

Exposició que recorda els vincles de Fenosa amb els grans fotògrafs del segle XX. Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 18 a 20 h; diumenges i festius, visites concertades. Preu: 2 €. Fins al 28 de febrer.


Vila-seca
Ansietat infantil i juvenil
18.00 h. Centre Cívic i Cultural El Colomí

Xerrada-taller sobre ansietat infantil i juvenil a càrrec de Remei Salvat, psicòloga i Màster en Psicologia Clínica i de la Salut i Màster en Intervenció en dificultats de l’aprenentatge. En el marc del Pla Educatiu d’Entorn. Inscripció prèvia:  vila-seca.cat

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com
 

Comentarios
Multimedia Diari