Planes para el 2 de noviembre

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual

01 noviembre 2021 17:23 | Actualizado a 02 noviembre 2021 09:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
‘Mozart, el gran viatger: la vida d’un compositor’
18.30 h. CaixaForum

Mozart i la seva germana Nannerl van ser nens prodigi de la música. La família va fer milers de quilòmetres en un carruatge, viatjant de ciutat en ciutat, per oferir el talent dels germans músics. Escoltarem les obres que va compondre a Londres, juntament amb un dels fills de Bach, i el primer dels 27 concerts per a piano que hi ha al seu catàleg. A càrrec de David Puertas Esteve, divulgador musical i escriptor. Entrades: 6 €.

‘La veu del silenci’
19.00 h. Teatre Metropol

Al llarg de la història, la dona ha estat en diverses ocasions subestimada en pro de la figura masculina. En aquesta proposta es vol donar igualtat a uns i altres, amb cançons compostes per dones prenent poemes d’homes, homes que van compondre prenent poemes de dones, i homes inspirats en personatges femenins de diferent índole. Amb Mireia Tarragó, soprano i Carmen Santamaría, al piano. Entrades: 10 €.

Dimarts d’històries
19.00 h. L’Escola per l’Art i la Cultura

Una de les xerrades teòriques sobre art i creació en format de podcast il·lustrat, avui dedicat a Remedios Varo, a càrrec de la historiadora de l’art, crítica i comissària Amanda Cuesta.


Reus
‘Titus Andrònic’
20.30 h. Teatre Fortuny

L’obra situarà l’espectador enmig d’un dels escenaris més convulsos creat  per William Shakespeare. Violència, poder, crueltat i arravatament s’apropiaran del Cicle Grans Mestres per evidenciar la incomprensible tendència de l’home de voler-se convertir en més bèstia que les pròpies bèsties. Una mise-en-place no apta per a tots els públics. Entrades: 15 €.
 

Cambrils
‘Amor en braille’
10.00 h. Ateneu Juvenil

Inauguració de l’exposició d’Albert Cuenca, on barreja de diferents disciplines (fotografia, videoart, il·luminació...); una experiència multisensorial inclusiva, ja que, gràcies a la col·laboració de Tactilens, s’han transformat les fotografies en imatges que es poden tocar, incloent així al col·lectiu de persones invidents. 


Torredembarra
Punt d’Assessorament Energètic
10.00 h. Cal Bofill

El punt culminant de la Setmana de l’Energia és l’obertura del Punt d’Assessorament Energètic a Cal Bofill, que funcionarà inicialment dos dies a la setmana, dimarts i dijous, de 10 a 11 h, amb la possibilitat d’ampliar-se un tercer dia en un espai cèntric del municipi.

‘Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona’
10.00 h. Sala Lluís d’Icart

Inauguració de l’exposició que reuneix les fotografies presentades a la XXXIII edició (2020) del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. La mostra aplega les 48 fotografies presentades per un total de 13 fotoperiodistes a la primera convocatòria de la categoria Fotoperiodisme Camp de Tarragona.


Valls
Cinema Amateur
19.00 h.  Sala d’actes del Centre de Lectura

Centenari del Cinema Amateur. Projecció de pel·lícules i col·loqui. Aforament limitat.

 

Envíe su evento o actividad a la dirección de correo electrónico agenda@diaridetarragona.com
 

Comentarios
Multimedia Diari