Planes para el 20 de abril

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual

19 abril 2022 15:37 | Actualizado a 20 abril 2022 09:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona 
Signatura de llibres de Míriam Tirado
18.00 h. Abacus Cooperativa

Signatura dels llibres ‘Limits’ i ‘Kai i Emma’. No és necessària inscripció prèvia per a aquesta activitat.

‘La nova llegenda de Sant Jordi’
18.00 h. Plaça d’Anselm Clavé

Contes a càrrec de Cia Genovesa, Narratives Teatrals.

‘Tarragona, 1936. Terror en la retaguardia’
19.00 h. Col·legi d’Advocats

Presentació del llibre de Salvador Caamaño Morado. Intervindrán: Estela Martín (degana del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona), Manuel Rivera (editor), Salvador Caamaño (autor de l’obra), Pedro A. Heras (historiador) i Jaime Climent (vicepresident provincial de SCC).

‘56 dies. Crònica il·lustrada del Setge de Tarragona del 1811’
20.00 h. Llibreria La Capona

Presentació del llibre d’Elies Torres Claravalls. Amb la participació de Francesc Murillo, historiador i president de l’Institut d’Estudis Vallencs i l’autor.


Reus 
‘El món a quadres’
11.00 h. Galeria d’Art Anquin’s

Exposició de l’artista Josep Moscardó. Horari: de dimarts a divendres, d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h; dissabtes, d’11 a 13.30 h. Fins al 30 d’abril. Entrada lliure.

GastroArt Reus
19.00 h. Carrers

Els dimecres a la tarda els carrers del centre de Reus es converteixen en l’escenari ideal per gaudir de la Gastronomia, l’Art i la Cultura de proximitat. Amb Monòleg Exprés (19 h) i Pepper&Soul (20 h).  


Amposta 
Exposició de G. Alba Corral
16.00 h. Centre d’Art Lo Pati

Exposició ‘Soc una cadena binària, soc pur artifici’ de l’artista visual i tecnòloga Alba G. Corral (Madrid 1977), considerada una de les referents internacionals de l’art generatiu mitjançant programari. Horari: dimecres, dijous i divendres i dissabte, de 16 a 20 h;diumenges i festius, d’11 a 14 h. Fins al 30 d’abril.

 

Cambrils
Exposició ‘Pepe Carvalho’
08.30 h. Sala Àgora de l’Ajuntament

Exposició col·lectiva en homenatge a Manuel Vázquez Montalbán. Horari: de dilluns a dijous de 8.30 a 15 h i divendres de 8.30 a 14 h. 
Fins al 16 de maig. Entrada lliure.


Castellvell del Camp
‘Cuentropia per nadons fins a 3 anys’
17.00 h. Parc de les Oliveres

Contacontes en què els nadons experimenten i treballen els seus sentits (vista, olfacte,..). Les inscripcions per a aquesta activitat cal fer-les a Eventbrite.


La Galera
‘Arte que cura el alma’
09.30 h. Museu Terracota

Exposició de pintura i poesia. Els poemes de Blanca i María enriquiran la pintura de Manuela i ens ajudaran a gaudir d’allò més, llegint i visualitzant Art en majúscules. Horari: de dimecres a divendres, de 9.30 h a 13.30 h; dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14 h. Fins al 24 d’abril. Entrada lliure.


El Morell
Presentació del llibre de Coia Valls
19.00 h. Jardí de l’Ajuntament

Presentació del llibre L’alquímia de la vida. Una novel·la històrica que preludia l’instant en què l’ésser humà començava a ser la mesura de totes les coses.


La Nou de Gaià
Taller infantil de roses
17.30 h. Biblioteca

Taller infantil de roses de Sant Jordi. Cal inscripció prèvia per WhatsApp al 623300320 o biblioteca@noudegaia.altanet.org


Riudoms
‘Simbiosi’
16.00 h. CERAP

Exposició col·lectiva d’escultura del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Horari: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h.


Salou
Tertúlia amb escriptors
18.00 h. Biblioteca Pública Municipal

Tertúlia amb escriptors, amb la presència de l’escriptora Mónica Gutiérrez. Així mateix es farà una trobada del Club de Lectura de Salou oberta a tots els interessats/ades i lectors/es de Mónica Gutiérrez, amb qui es conversarà sobre la seva novel·la La Llibreria del señor Livingstone.


Valls
‘Dels calçots al 3d10. La meva Catalunya’
19.00 h. Local Colla Vella Xiquets de Valls

Presentació del llibre de l’autor italià Bartolomeo Smaldone, poeta que visita el nostre país molt sovint, s’apassiona pels castells i és un enamorat de la Colla Vella. Publicat per La Banya Edicions en català i italià, amb pròleg del filòleg i gestor cultural Jordi Bertran.


Vandellòs i l’Hospitalet
‘Cremant el món del foc’
16.30 h. Centre Cultural Infant Pere

Aquesta exposició és una mostra del seguici festiu de: ‘Foc a la metxa’ dels Diables del Perelló, Cavallet de Mar del Foment Cultural i del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant. Horari: dilluns, de 16 a 20 h; de dimarts a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Fins al 22 d’abril.


El Vendrell
‘Papeles pintados’
11.00 h. Sala Portal del Pardo

Un conjunt de vint-i-set obres d’Albert Ràfols Casamada (1923-2009), pertanyents a una col·lecció particular, i que són fruit del període que va des dels anys setanta fins ben entrat el segle XXI. Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Entrada lliure.


Vila-seca
‘Joieria efímera, cadena de paraules’
18.00 h. Castell

Inauguració de l’exposició de joieria contemporània amb llibres, a càrrec d’alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona de la Diputació de Tarragona.

‘Som uns pringats’
19.00 h.  Jardí del Castell

Presentació del llibre d’Empar Fernàndez, a càrrec de l’autora. Cinquè títol de la col·lecció Delictes Juvenils i la primera incursió a la novel·la juvenil de l’escriptora. Presentació acompanyada del concert de Lobster Tribe.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

 

Comentarios
Multimedia Diari