Planes para el 9 de septiembre

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

08 septiembre 2021 15:10 | Actualizado a 08 septiembre 2021 21:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
‘Ruta guiada: 700 anys per llepar-se els dits’
18.00 h. Plaça de les Cols

Una ruta guiada per descobrir què es menjava, com es cuinava i de quina manera han evolucionat els mercats fixos i ambulants a Tarragona, des del segle XIV fins a l’actualitat. Preu: 5 €. Reserva prèvia obligatòria al web de taquilla.coop 

‘É o projeto da casa’
19.00 h. Espai Nautilus

Visita guiada de l’exposició de la Núria Rubio Quiròs. L’obra de la @nuriarubioquiros.art tracta els aspectes estètics i formals de l’arquitectura vernacla de diferents societats africanes, de la cultura catalana i del paper que la dona ha desenvolupat en l’àmbit organitzatiu i artístic en l’habitatge.Informació: espaiartnautilus.com


Reus
‘Ho saps tot de Gaudí?’
11.00 h. Gaudí Centre

Visita guiada a través d’elements expositius del museu que serveixen de suport i fil conductor. El visitant descobrirà aspectes més vivencials i sensorials de la figura d’Antoni Gaudí, fent referència a la seva infantesa, amics de joventut i altres aspectes de la personalitat i obra. Preu: 8 € (general), 7 € (reduït). Reserva d’entrades: ticket.reusturisme.cat. 


Alcover
‘Triàsic en família’
11.00 h. Museu d’Alcover

Descobreix l’enigmàtic món de les Muntanyes de Prades. De dimarts a diumenge amb reserva prèvia  a museualcover@alcover.cat Preu: adults, 10 €; infants 8 € i gratuïta amb el Carnet Club Súper 3.


Altafulla
Festa Major petita
19.00 h. Envelat Parc Comunidor

Espectacle de màgia amb ‘Isaac Jurado’. Aforament limitat.


Cambrils
‘Antoni Campañà a Cambrils’
19.00 h. Sala Àgora

Inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Antoni Campañà a Cambrils. La Mirada del fotògraf (1920-1960). Seguidament, visita de l’exposició.

ADIFOLK
20.30 h. Parc del Pinaret

Participació en les 49enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya d’ADIFOLK. Amb l’actuació del Conjunt vocal coreogràfic Sar Guerel - República De Calmúquia, Rússia. Entrada gratuïta. Reserva: https://www.entrapolis.com/ca/


Salou
Mercadet de l’Espigó
19.00 h. Espigó

Mercadet que romandrà a l’Espigó del Moll de Salou durant tot l’estiu, fins al 15 de setembre de 2021. L’horari per visitar-lo serà, cada dia, al vespre, a partir de les 19 hores, i fins a la mitjanit.


Solivella
Festa del Sagrat Cor
09.00 h. Diversos espais

Actes organitzats amb motiu de la festa del vot de poble a honor del Sagrat Cor, en el seu 278è aniversari. Informació: http://www.solivella.net/sagrat_cor.htm


Tortosa
Cantada d’havaneres
18.45 h. Riu Ebre

En el marc del cicle ‘Lo Riu És Música’, cantada d’havaneres pel riu Ebre a càrrec del grup Arrels dels Ports. Més informació: https://losirgador.com/


Vila-seca
Cicle ‘Accions en poesia’
20.30 h. Jardí de la Biblioteca

La proposta ‘Rumbesia: versos a ritme de rumba’ tanca el cicle, un espectacle que fusiona poemes d’autors catalans amb el ritme tradicional de la rumba, a càrrec de Tito Jose, veu i guitarra, i Jordi Esteve, veu i percussió. Entrada gratuïta.

 

Exposicions

 

Tarragona
‘giTanos-giTanes’
10.00 h. Espai Turisme

Exposició del periodista i fotògraf Josep Maria San Saturnino, Sansa. Horari: de dilluns a dissabte, de 10 a 20 h; diumenge de 10 a 14 h. Fins al 9 de setembre. Entada lliure.

Exposició col·lectiva a l’Ateneu
17.00 h. Ateneu

Es pot veure ‘A la vora de la mar, l’amor’ de Francina Collado i ‘L’actitud continua’ de Ton Alujas. Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h. Fins al 26 de setembre. Entrada gratuïta.


Reus
‘Gotes’
10.00 h. Biblioteca Central Xavier Amorós

Exposició fotogràfica del Col·lectiu Fotogràfic Fotocat.cat. Del 2 al 30 de setembre de 2021. Entrada lliure en horari de la biblioteca.


Cambrils
Any Palau Ferré
11.00 h. Molí de les Tres Eres

Exposició ‘Estius d’art i literatura. Palau Ferré i Jaume Ferran’. L’exhibició està emmarcada en la commemoració del centenari del naixement del pintor. Horari: dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenges i festius d’11 a 14 h. Fins al 26 de setembre.


Falset
‘A carbó i fusell’
10.00 h. Castell de Falset Museu Comarcal

Exposició temporal ‘A Carbó i fusell. La guerra civil recreada’ d’Amat Pellejà (dibuixos) i Andreu Carranza (text). Horari: dilluns, dijous, divendres i dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenge de 10 a 15 h. Fins al 12 de setembre.


El Vendrell
‘El Buit’
18.00 h. Sala Portal del Pardo

Presenta obres de Camil·la Pérez Salvà, Enric Llevat, Madola, Maria Bosch, Maria Eugenia Manrique i Nu Díaz. Mostra el treball d’aquests sis artistes, partint de l’observació de peces de l’antiga tradició terrissera del Vendrell. Horari: de dilluns a divendres de 18 a 20.30 h; dissabtes d’11 a 13 h i de 18 a 20.30 h. Fins al 10 de setembre.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

 

Comentarios
Multimedia Diari