Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

2.000 hores d’aparcament gratuït a Valls

Els tiquets d’una hora d’estacionament gratuït es podrà utilitzar a les prop de 950 places d’aparcament en zona blava que cobreix tot l’àmbit comercial de Valls. A més, el val gratuït es podrà utilitzar en qualsevol època de l’any

Diari de Tarragona

Whatsapp

Comerç de Valls i l’Ajuntament engeguen aquest dilluns, dia 17, una campanya conjunta per impulsar les compres de Nadal a la ciutat. La iniciativa s’allargarà fins a la festivitat de reis, cobrint les tres setmanes més intenses de la campanya comercial de Nadal i s’emmarca en les iniciatives que Comerç de Valls ja promou tot l’any per fidelitzar clients i incentivar les compres a la pròpia ciutat amb els lemes ‘#jocomproavalls’ i ‘#joemquedoavalls’.

Totes les botigues que participen en aquesta campanya regalaran per compres superiors a 20 euros un val d’una hora d’aparcament gratuït a les zones blaves de Valls, amb l’objectiu de posar totes les facilitats per comprar a la ciutat. L’Ajuntament finançarà íntegrament els 2.000 tiquets d’aparcament de la campanya. Els tiquets d’una hora d’estacionament gratuït es podrà utilitzar a les prop de 950 places d’aparcament en zona blava que cobreix tot l’àmbit comercial de Valls. A més, el val gratuït es podrà utilitzar en qualsevol època de l’any.

Temas

Comentarios

Lea También