Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CaixaForum de Tarragona acull demà dimarts la projecció de ‘Julia ist’

El primer llargmetratge del cicle ‘Women on fire’ del Festival REC.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotograma de la pel·lícula que demà es projectarà a l'Auditori CaixaForum.

Fotograma de la pel·lícula que demà es projectarà a l'Auditori CaixaForum.

El festival de cinema REC escalfa motors i ho fa amb la projecció de la primera de les pel·lícules del cicle Women on fire una proposta que, abans de l’inici del festival, duu a Tarragona òperes primes de directores que ens traslladen a diferents realitats.

La primera projecció d’aquest cicle es durà a terme demà dimarts, 7 de novembre, amb la projecció de Julia ist, dirigida per Elena Martín, a l’Auditori CaixaForum de Tarragona (Cristòfor Colom, 2) a les 20 hores.

La projecció de la pel·lícula inclou la presentació a càrrec de la mateixa directora, que introduirà als espectadors aquest film que reflexiona sobre el traspàs cap al món adult fora de casa, i atendrà les peticions prèvies dels mitjans de comunicació.

Sinopsis

Elena Martín, protagonista de Les amigues de l’Àgata, passa a la direcció en un nou film generacional que també dirigeix i co-guionitza. El film capgira les visions alegres i despreocupades de les estades estudiantils Erasmus, presentant-nos la crua experiència de la protagonista en un Berlin hivernal.

Aquesta producció emergeix d’un projecte de final de carrera i mostra amb agudesa i recursos austers com la Júlia s’enfronta al peatge de la independència per primera vegada.

La pel·lícula va ser seleccionada com a Millor Pel·lícula i Direcció ZonaZine al Festival de Malaga 2017.

Temas

Comentarios

Lea También