Más de Tarragona

S’enfonsa parcialment la teulada d’un immoble al Barri Antic de Valls

Els treballs enlesstits van tardar unes tres hores i  es va poder obrir al trànsit a la Muralla de Sant Francesc ahir a la tarda

Diari de Tarragona

Whatsapp
S’enfonsa parcialment la teulada d’un immoble al Barri Antic de Valls

S’enfonsa parcialment la teulada d’un immoble al Barri Antic de Valls

Ahir el matí es va tallar el trànsit de vehicles del carrer Muralla de Sant Francesc, en el tram comprés entre la plaça de Sant Francesc fins a la cruïlla amb el carrer de Sant Sebastià. El tall de circulació va permetre actuar en l’immoble situat a la Muralla de Sant Francesc número 41, en concret sanejar els elements d’aquesta casa que puguin caure a la via pública com la barbacana, una part de la teulada i l’envà mitjaner. Aquesta casa deshabitada va patir dijous a la nit un ensorrament interior parcial que va motivar ahir l’actuació immediata de l’Ajuntament per evitar despreniments.

Els treballs enlesstits van tardar unes tres hores i  es va poder obrir al trànsit a la Muralla de Sant Francesc ahir a la tarda. De fet, l’immoble es troba en  un carrer molt transitat de la ciutat, just davant del Pius Hispital de Valls i per aquest motiu l’Ajuntament va actuar ràpidament. El passat 6 d’abril va caure una cornisa d’un edifici del Carrer de la Cort, número 51 de Valls.

Temas

Comentarios

Lea También