S’enfonsa parcialment la teulada d’un immoble al Barri Antic de Valls

Els treballs enlesstits van tardar unes tres hores i  es va poder obrir al trànsit a la Muralla de Sant Francesc ahir a la tarda

18 mayo 2019 14:38 | Actualizado a 18 mayo 2019 14:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir el matí es va tallar el trànsit de vehicles del carrer Muralla de Sant Francesc, en el tram comprés entre la plaça de Sant Francesc fins a la cruïlla amb el carrer de Sant Sebastià. El tall de circulació va permetre actuar en l’immoble situat a la Muralla de Sant Francesc número 41, en concret sanejar els elements d’aquesta casa que puguin caure a la via pública com la barbacana, una part de la teulada i l’envà mitjaner. Aquesta casa deshabitada va patir dijous a la nit un ensorrament interior parcial que va motivar ahir l’actuació immediata de l’Ajuntament per evitar despreniments.

Els treballs enlesstits van tardar unes tres hores i  es va poder obrir al trànsit a la Muralla de Sant Francesc ahir a la tarda. De fet, l’immoble es troba en  un carrer molt transitat de la ciutat, just davant del Pius Hispital de Valls i per aquest motiu l’Ajuntament va actuar ràpidament. El passat 6 d’abril va caure una cornisa d’un edifici del Carrer de la Cort, número 51 de Valls.

Comentarios
Multimedia Diari