Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

12 Tecles dinen amb l'alcalde de Tarragona

De les 34 dones que estan empadronades amb aquest nom, una tercera part ha assistit al dinar de germanor que se celebra anualment

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Mauri

FOTO: Mauri

 L'alcade de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha compartit taula aquest migdia amb 12 dones que es diuen Tecla. És l'àpat tradicional que se celebra cada any dins els actes de la Festa Major.

La trobada ha comptat amb l'assistència de 12 Tecles. Actualment hi ha 34 Tecles empadronades al municipi. La més petita va néixer l’any 2017 i la més gran el 1935.

FOTO: Mauri

Per altra banda, l'Alcalde i els tinents d’alcalde de Relacions Internacionals i Agermanaments de les ciutats franceses d’Avinyó i Orleans, Jacques Montaignac i Martine Grivot, respectivament, han signat el protocol de renovació dels agermanaments. El motiu és que enguany se celebren els 50 anys d’agermanament amb Avinyó i 40 anys amb Orleans.

Temas

Comentarios

Lea También