130 persones participen a la quarta edició de l'Spinning Day de Valls

L'activitat es va dura terme en quatre sessions al llarg dela tarda de dissabte amb la participació d'invitats reconeguts

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un any més, l’Spinning Day ha aconseguit omplir el pavelló Xavier Tondo i Volpini. L’activitat, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports (PME) de Valls, es va celebrar dissabte i va aplegar un total de 130 persones.

Amb una durada de 4 hores, aquesta marató de ciclisme indoor es va dur a terme al llarg de tota la tarda. Es van realitzar quatre sessions, que van ser dirigides pels propis tècnics del PME i d’altres d’invitats amb trajectòria reconeguda en l’àmbit nacional. A més, l’organització va facilitar durant tota la jornada les provisions necessàries per tal que els participants es poguessin recuperar correctament entre sessió i sessió.

A les 16.30 h va començar l’Spinning Day amb una primera sessió que va comptar amb projecció d’imatges a doble pantalla. L’activitat va anar a càrrec dels tècnics del Patronat, dirigits per Joan Campanera. També hi van ser presents Santi Jiménez i Joan Rubio.

El primer convidat de la tarda va ser el tècnic de les instal·lacions esportives BAC de Roda a Barcelona, Xavier Naveira. Amb aquesta segona sessió, Naveira va voler traslladar les sensacions de viure una etapa ciclista amb les pujades, els descens, les ordres de l’equip, la persecució d’un escapat i fins arribar a l’esprint final que marca l’arribada a la meta. Amb aquest simulacre, els participants van poder experimentar en primera persona la sensació i l’emoció d’estar competint en una etapa ciclista. Els tècnics del PME Joan Rubio i Óscar Moreno van acompanyar Xavier Naveira en la realització d’aquesta activitat.

Esther Arias va ser la següent invitada. Tècnica del centre esportiu Mas Guinardó i Duet-sport de Barcelona, va protagonitzar la tercera sessió al costat de Quim Royes. La jornada va finalitzar amb Eva Garcia, Master Instructor Internacional. Els assistents van poder gaudir d’una sessió ‘pura’ de spinning.

L’Spinning Day és una activitat que organitza el Patronat Municipal d’Esports de Valls des del 2011. Es tracta d’una master class de spinning a càrrec de professors del PME de Valls, però amb el protagonisme de professors de primer nivell de Catalunya i la resta de l’Estat.

L’activitat té una durada de 4 hores i va dirigida als abonats i usuaris del PME, d’altres centres esportius i gimnasos de la ciutat i la comarca i a tots els afeccionats a l’spinning en general. La jornada va néixer amb la voluntat de convertir-se en una activitat de referència a Valls.

Comentarios
Multimedia Diari