Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

1490 dones corren contra el càncer a la Women Race de Tarragona

La prova, de caràcter solidari, té com a entitat beneficiària l'Afanoc Tarragona i La casa dels Xuklis

Redacció

Whatsapp
Imatge de les corredores durant la sortida. Foto: Lluís Milian

Imatge de les corredores durant la sortida. Foto: Lluís Milian

1490 persones de totes les edats, principalment dones, han participat d’aquesta diada festiva de l’esport i la solidaritat durant el matí de diumenge. A les 9.30 h han donat el tret de sortida de la tercera edició de la Women Race El Corte Inglés, una cursa solidària per a dones que té un marcat caràcter festiu i popular. En els 5 kilòmetres de recorregut que té la cursa, els participants han passat per alguns dels indrets més cèntrics de la ciutat, com ara la Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, la Via de l’Imperi Romà, l’Avinguda Catalunya o la Rambla del President Lluís Companys, on ha començat i ha acabat la prova. L’Associació Esportiva Ciutat Vella, entitat sense ànim de lucre, ha organitzat aquesta prova amb el patrocini d’El Corte Inglés i la col·laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

La Women Race El Corte Inglés més multitudinària

Aquesta tercera edició de la Woman Race a Tarragona ha aconseguit aplegar 1490 participants, superant en nombre les 1053 corredores de l’any passat. Totes elles, de manera individual o per categories, han completat el recorregut de 5 kilòmetres i optaran als premis que es donen en cadascuna de les categories. Avui s’ha fet el lliurament de medalles a les tres guanyadores absolutes de la prova. I a mitjans d’octubre, l’organització convocarà la resta de guanyadores per donar-los els respectius premis.

La solidaritat, motiu principal

En aquesta tercera edició, l’AFANOC Tarragona és l’entitat escollida com a beneficiària de la cursa. D’aquesta manera, l’associació AFANOC podrà reforçar els seus projectes locals contra el càncer infantil, com són el Suport Psicosocial Integral de forma continuada durant tot el procés de la malaltia, l’acompanyament dels infants i de les seves famílies tant en el context hospitalari com en el seu lloc de residència.

L’organització de la Women Race El Corte Inglés ha mantingut obert un “Dorsal 0” per a totes aquelles persones que han volgut col·laborar amb qualsevol import, sense necessitat de participar a la cursa. Fins ahir, encara s’hi podien fer donacions. Totes les aportacions econòmiques recaptades en aquest “Dorsal 0” es destinaran íntegrament a l’entitat beneficiària.

Organització i col·laboradors

La Women Race El Corte Inglés és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, Tarragona 2017, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Federació Catalana d’Atletisme, Creu Roja, Coca-Cola i prop d’una cinquantena de representants del voluntariat corporatiu d’El Corte Inglés.

L’Associació Esportiva Ciutat Vella, organitzadora de la cursa, també ha aportat una cinquantena de voluntaris que han vetllat pel bon funcionament de la prova. Aquesta entitat sense ànim de lucre promociona la cultura de l’esport com a eina educativa i de cohesió social, i transmet valors com el compromís, els hàbits saludables o el respecte. A més, inverteix els recursos que té en l’organització de projectes educatius a través d’activitats lúdiques i solidàries.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También