17 cotxes a la primera Trobada de Vehicles Clàssics-Calçotada Valls

L'afició pels motors es va combinar amb una ruta que va portar els participants a conèixer l'Alt Camp, el centre de Valls i el seu patrimoni. La trobada finalitzava amb una calçotada

19 mayo 2017 23:27 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una quarantena de persones van participar ahir a la primera edició de la Trobada de Vehicles Clàssics-Calçotada 2015. En total, 17 cotxes de més de 25 anys d’antiguitat van assistir a la cita, organitzada pel Valls Racing Motors esport-Escuderia Costa Daurada.

Un Alfa Romeo Spider 2000, un Porsche 924, Renaults 5 o un Seat 124 Sport. Aquests van ser alguns dels vehicles que es van poder veure ahir per les carreteres de l’Alt Camp.

Un dels cotxes més antics era un Matra Simca Bagheera, del 1977. «És tot original», remarcava el seu propietari, Jaume Brunet, el president d’Escuderia Costa Daurada. «Des de petit, sempre havia volgut tenir un cotxe clàssic i, finalment, fa 10 anys vaig aconseguir aquest», explicava. El president de l’Escuderia destacava la dificultat de trobar peces originals. «És al mercat francès on es pot trobar més varietat», deia, i afegia: «A Espanya, en canvi, hi ha molt poca oferta».

La trobada de vehicles es va fer a les nou del matí a la plaça del Quarter. Una hora més tard, la caravana es posava en marxa i s’iniciava una ruta pel nord de la comarca de l’Alt Camp, cap a Nulles, Santes Creus, les Pobles, Querol, el Pont d’Armentera i el Pla de Santa de Maria.

A mig matí, els cotxes tornaven a ser a Valls i quedaven exposats durant dues hores. Curiosos que passejaven pel carrer s’apropaven a mirar els vehicles i molts treien els seus telèfons mòbil per fotografiar alguns models. Mentrestant, els participants a la trobada van aprofitar per fer una visita turística pel centre de Valls abans d’anar a fer una calçotada. De fet, l’objectiu de la trobada era combinar l’afició pels vehicles clàssics amb la promoció de la ciutat de Valls, la comarca i el seu patrimoni, com és el cas dels calçots.

Les activitats encara van continuar amb una cercavila que va recórrer els principals carrers de la capital de l’Alt Camp, des del carrer de la Muralla del Castell fins al Pati passant per la Muralla del Carme, el Portal Nou, la plaça del Blat o el carrer de la Cort.

Aquesta ha estat la primera edició d’una activitat que, segons Brunet, hi ha la intenció que tingui continuïtat.

Comentarios
Multimedia Diari