Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

170 treballadors de l'Ajuntament de Tarragona demanen al PSC que retiri la moció contra el referéndum

Han presentat un manifest aquest matí a l'OMAC

Raúl Cosano

Whatsapp
La presentació de les signatures per part de treballadors i treballadores municipals, avui a l' OMAC.

La presentació de les signatures per part de treballadors i treballadores municipals, avui a l' OMAC.

Avui al matí, a l’estona del descans, treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Tarragona han presentat a l’OMAC un manifest signat per 170 persones de l’ens municipal on demanen al Grup Municipal del PSC o bé la retirada de la moció presentada, i que vol ser debatuda en el Ple del dia 21 de juliol per rebutjar el calendari del procés d’independència, i cercar un acord per a una reforma constitucional, o bé la retirada del l’acord número 4 d’aquesta moció, que pretén “Protegir el funcionariat d’aquest Ajuntament perquè no hagin de col·laborar, en l’exercici de les funcions públiques, amb cap iniciativa que no tingui cobertura legal”.

Les signatures que s’agrupen sota el manifest “No en el nostre nom” consideren que són els treballadors i les treballadores municipals qui, lliurement, decidiran si participen en el referèndum d’autodeterminació i independència de Catalunya l’1 d’octubre de 2017, i consideren que la presentació d’aquesta moció utilitza els treballadors municipals amb fins partidistes.

El grup promotor de treballadors i treballadores mostra la seva satisfacció pel nombre de signatures recollides malgrat ser juliol (un dels torns de vacances); per les dificultats en la recollida (només podent-ho fer a les entrades o sortides de la feina) i per la por a represàlies que algunes persones han mostrat a l’hora de signar, tot i estar d’acord amb el manifest.

El grup promotor també ha valorat la transversalitat dels signants, on es pot trobar des de personal laboral, funcionari o bé interins, fins a representants de tota l’escala salarial de l’ajuntament.

És, per tot això, que amb el suport d’aquest nombre de persones i aquesta diversitat evident, i amb l’afegit que la moció del grup municipal del PSC no es troba referendada per cap secció sindical o grup de treballadors, que el grup promotor d’aquest manifest creu —i reitera— que davant de la quantitat de signatures recollides entre el personal de l’Ajuntament de Tarragona aquesta moció hauria de ser retirada.

Temas

Comentarios

Lea También