Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

2.500 pacients del Joan XXII s'hauran d'operar a altres centres del Camp de Tarragona

Les obres de remodelació de tres quiròfans de l'hospital tarragoní obliguen a aplicar aquesta mesura extraordinària, pressupostada en 4,8 milions d'euros

ACN

Whatsapp
Pla general de la façana de l'Hospital Joan XXIII. Foto: ACN

Pla general de la façana de l'Hospital Joan XXIII. Foto: ACN

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona derivarà, de forma excepcional, prop de 2.500 pacients pendents d'una intervenció quirúrgica als altres centres hospitalaris del Camp de Tarragona. Les obres de remodelació de tres quiròfans, iniciades el juliol passat i que no acabaran fins aquest setembre, han obligat a prendre aquesta mesura extraordinària. Davant la previsió que aquests pacients quedin fora de termini, direccions i professionals de tots els centres de la regió sanitària han preparat un protocol detallat per dur a terme aquesta derivació de forma immediata, si bé és un procés voluntari i el pacient tindrà la darrera paraula. Gairebé la meitat d'aquests pacients esperen una intervenció de cirurgia ortopèdica i traumatologia, entre les quals destaquen les pròtesis de genoll -unes 280. L'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla a Tarragona, el Centre Mèdic Quirúrgic de Reus i els hospitals de Reus, Valls i el Vendrell hauran d'absorbir aquest volum puntual de pacients. La proximitat geogràfica serà un dels aspectes que es tindrà en compte.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También