Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

2.720 quilos de vidre recollits a Tarragona per la campanya 'Recicle vidre per elles'

Ecovidrio va instal·lar 12 contenidors i per cada quilo donarà un euro a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Davant del Càncer.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La campanya de recollida de vidre ha estat tot un èxit.

La campanya de recollida de vidre ha estat tot un èxit.

La campanya Recicla vidre per elles, impulsada per l'Ajuntament de Tarragona i Ecovidrio amb motiu del Dia Contra el Càncer de Mama va finalitzar amb la recollida de 2.720 quilos de vidre en els 12 contenidors de color rosa instal·lats a la ciutat.

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya va posar en marxa, per tercer any consecutiu, aquesta campanya anomenada Recicla vidre per elles.

L’objectiu d’aquesta iniciativa era sumar-se a la causa solidària d'ajuda contra el càncer de mama, de manera que cada quilo de vidre recollit es convertirà en un euro que es destinarà a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del càncer.

En aquesta ocasió, la campanya es va estendre per 20 ciutats de tot el territori, entre elles Tarragona, Sevilla, Lleó, Madrid o la Coruña, per tal de sensibilitzar a un major nombre de ciutadans. El nombre total de contenidors instal·lats va ser de 146.

Dades de reciclatge de vidre a Tarragona

Segons les últimes dades relatives a 2016, els veïns de Tarragona van reciclar un total de 2.318 tones de vidre, el que suposa que cada habitant recicla una mitjana 17,68 kg. Respecte a la taxa de contenerització, Tarragona se situa amb una mitjana de 163 habitants per contenidor, comptant amb un total de 803 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats.

Temas

Comentarios

Lea También