2017, l'any per millorar la carretera del Pla

L'actuació més destacada serà l'ampliació de la vorera en 40 cm a l'àmbit de l'Escola Eladi Homs

19 mayo 2017 16:22 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El 2017 a Valls vindrà marcat per l’execució d’algunes importants actuacions a la via pública que fa temps que la ciutadania reclama, i una d’elles serà la solució definitiva de la vorera de la carretera del Pla, concretament el tram d’un quilòmetre que comprèn des de la rotonda del cementiri fins a la rotonda del polígon.

Les obres, valorades en 178.812 euros, es troben en fase de licitació, i l’alcalde de Valls, Albert Batet, ahir assegurava que s’executaran al llarg del 2017. La importància dels treballs recau en l’àmbit més proper a l’Escola Eladi Homs, on la vorera s’ampliarà en 40 centímetres (passant d’1,30 a 1,70 metres), fet que permetrà que els punts de llum i pals de telefonia que a dia d’avui obliguen els escolars a baixar de la vorera deixin de ser un obstacle. Aquesta actuació va directament lligada amb l’adequació de les voreres de la carretera de Barcelona, dues antigues travesseres que el 2015 la Generalitat va cedir a l’Ajuntament. En aquest cas, es millorarà la unió dels barris de la Colla Vella i Pisos de Clols amb la zona del Pius Hospital.

També destaca la reforma del carrer Jacint Verdaguer (99.000 euros) i el manteniment dels carrers del polígon (100.000 euros). Així mateix, es començarà a redactar la renovació del passeig dels Caputxins.

Comentarios
Multimedia Diari