250.000 racions de sopa per a entitats socials a Valls

La companyia Griffith Foods ha organitzat la jornada ‘Produce for Hunger’, que tindrà lloc demà a la factoria de la ciutat

26 octubre 2018 09:36 | Actualizado a 20 noviembre 2018 10:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els treballadors a la factoria de Valls de Griffith Foods, multinacional nord-americana fabricant de productes per a la indústria alimentària, dedicaran tota la jornada de demà dissabte a la iniciativa solidària Produce for Hunger.  La companyia produirà 250.000 racions de sopa de xampinyó que es donaran a entitats socials i del tercer sector com el Banc d’Aliments, la Creu Roja de Valls, l’Associació Egueiro i el menjador social La Taulada que els farà arribarà a persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

Per la seva part, el regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Valls, s’ha mostrat satisfet per la iniciativa i ha destacat que «les receptores siguin íntegrament entitats de la ciutat». La companyia ha plantejat Produce for Hunger com una iniciativa que impliqui a tots els seus treballadors i famílies i, així, a més de la producció de les racions de sopa, la planta de Valls acollirà una visita guiada a les instal·lacions que l’empresa té al polígon industrial des de l’any 2017. Abans estaven ubicats a Puigpelat.

La tècnica del departament de R+D de l’empresa, Susanna Quero ha explicat que per demà s’han organitzat activitats infantils. Per exemple, els més petits podran fer tallers d’arrebossats, salses, o saboritzants en patates i són línies de producció d’aquesta planta a Valls. A més a més, per cloure la jornada, hi haurà un dinar per al personal i les famílies que elaboraran els xefs de Griffith Foods.

El responsable d’operacions de la planta de Griffith Foods a Valls, Quim Prats ha subratllat que «volem arribar a les necessitats de les famílies que ho necessitin. A més volem conscienciar la gent sobre els hàbits alimentaris i tinguin les eines per aconseguir-los». La tècnica del departament de Seguretat Alimentària de l’empresa, Eli Molina ha assegurat que «aquests aliments són rics en hidrats de carboni i per a nosaltres és molt important la part nutricional».

Per la seva banda, Jaume Vilanova de l’Associació Egueiro i en nom de les tres entitats ha agraït la iniciativa i ha reconegut que «és inèdit que rebem aquest suport».

Plataforma de Sostenibilitat

Entre els projectes de responsabilitat social corporativa a escala mundial de Griffith Foods destaca la coneguda com a Plataforma de Sostenibilitat. Aquest projecte es basa en els tres grans pilars de persones, planeta i rendiment per tal de garantir que totes les decisions empresarials es prenguin sota el filtre de la sostenibilitat tant social, com ètica o mediambiental, entre d’altres. 

En el cas de la jornada solidària Produce for Hunger que demà s’ha organitzat a la factoria de Valls, l’empresa posa l’accent en les persones amb dificultats socioeconòmiques i els col·lectius més vulnerables. «A partir d’aquí s’obra la finestra per a millorar els hàbits alimentaris i adquirir activitats del dia a dia», ha conclòs el regidor de Benestar Social de Valls, Jordi Cartanyà i que ha agraït a l’empresa de Valls.

Comentarios
Multimedia Diari