252 venedors de l’ONCE a Tarragona tornen dilluns 15 de juny

Comptaran amb guants, màscares, pantalles protectores, solució hidroalcohòlica i quanta dotació sigui precisa per a la seguretat.

09 junio 2020 13:40 | Actualizado a 10 junio 2020 17:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els 252 venedors i venedores de l'ONCE a Tarragona (prop de 2.500 a Catalunya) tornen als carrers el pròxim dilluns 15 de juny per a repartir il·lusió entre els seus clients, moltes vegades amics, i amb les moltes persones que de manera solidària compren els productes de joc responsable de loteria de l'ONCE.

Aquest retorn es realitza en funció de la normativa vigent del procés de desescalada aprovada per les autoritats i, molt especialment, una vegada que s'han garantit les mesures de seguretat per als venedors de Tarragona i els seus clients, mitjançant la deguda informació i la posada a la disposició del material necessari, respectant els límits i recomanacions que marquin les administacions publiques en cada moment.

Conscienciació, informació, seguretat

L'ONCE ha treballat en el disseny d'una campanya d’ informació per als seus venedors i venedores, així com la dotació d'elements d'higiene i protecció suficients per a recuperar la venda amb seguretat, tant per a ells com per als clients. El treball s'intensifica en la conscienciació per a la nova realitat de venda pel que fa a relació amb els clients, gestió de productes, higiene, pagaments, etc. Els venedors comptaran amb guants, màscares, pantalles protectores, solució hidroalcohòlica i quanta dotació més sigui precisa.

Al temps, s'analitza la ubicació dels venedors en funció de la nova situació generada en quioscos, en la via pública, en àrees de transport com a aeroports i estacions de tren o bus, en centres comercials, en àrees sanitàries o en qualsevol altra localització, sempre per a complir la normativa i garantir la seguretat. I una vegada s’ha fet la neteja d’instal·lacions, i condicionament dels quioscos situats en l'espai públic i/o en altres llocs de venda.

15 Juny, primer sorteig del cupó

L'ONCE posa en marxa també el 15 de juny el pla de reactivació de les seves activitats comercials i operatives, per a recuperar la normalitat que representa la presència dels seus venedors en tots els racons dels pobles i ciutats, com ha estat des de fa 81 anys, amb l'única interrupció de la pandèmia de COVID19.

Els agents venedors comptaran des del 15J amb la seva cartera de productes habituals, dia en què es realitzarà el primer sorteig del cupó. Aquesta jornada, els venedors podran oferir el ‘Cuponazo’ del divendres i el ‘Sueldazo’ de Cap de setmana.

Dispositius accessibles

Igualment, s'habilitaran tots els processos tecnològics que permeten la celebració dels sortejos i, molt especialment, la tecnologia que atorga suport a la venda per TPV (Terminal Punt de Venda), l'únic dispositiu absolutament accessible per a totes les persones amb discapacitat i que permet el pagament amb targeta, molt aconsellable en aquests moments.

D'acord amb la desescalada, el dilluns 15 de juny es reprendrà la celebració dels sortejos dels productes periòdics del cupó: Diari, Cuponazo i Cap de setmana; el sorteig extraordinari del Dia del Pare (ajornat per la crisi) se celebrarà el diumenge 21 de juny; el dimecres 24J hi haurà un sorteig especial del Dia de Sant Joan i el 15 d'agost es farà el sorteig Extra d'Estiu de l'ONCE.

Comentarios
Multimedia Diari