366 dies

Un any de govern municipal. Tarragona és més inclusiva, però la Guàrdia Urbana no s’ha gestionat prou bé

28 junio 2020 16:06 | Actualizado a 28 junio 2020 16:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

No te n’adones i el temps passa volant. Semblava que fos ahir, sembla mentida, però la veritat és que aquesta setmana hem consumit el primer any de l’era post-Ballesteros i vàrem començar l’era de Pau Ricomà.

Cal recordar que el canvi d’alcalde de l’actual Ajuntament es va procedir amb un pacte d’investidura d’Esquerra Republicana de Catalunya amb En Comú Podem, Junts per Tarragona i la CUP. ERC i En Comú Podem són els dos partits que estan governant ara mateix a la nostra ciutat, les dues formacions polítiques sumen nou regidors. Set que en té Esquerra i dos els comuns.

Aquest primer any no ha estat fàcil pel govern municipal, ja que han passat coses de tots colors. Cal dir que en un any s’han vist algunes coses, una d’elles és que el pregó de les festes majors estan oberts a la ciutadania i el mateix passa quan hi ha diades castelleres.

Tarragona és més inclusiva, ja que aquest mandat s’han fet diversos actes en favor de la Síndrome de Williams. S’han denunciat totes les irregularitats que hi ha hagut, com per exemple la de Tarragona Ràdio, en què es va veure que els números no quadraven i al final va resultar que una treballadora de la ràdio va defraudar, suposadament, una quantitat de diners una mica elevada. 

Ara no voldria ser l’advocat del dimoni, però aquest any que portem a les nostres espatlles hi ha coses què no s’han gestionat prou bé. Una de les coses que penso que no s’ha gestionat gaire bé és la Guàrdia Urbana, ja que quan els truques moltes vegades no venen o no et fan cas.

Comentarios
Multimedia Diari