Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

4.000 € per a nous llibres a la Biblioteca municipal de la Nou de Gaià

L’equipament obre cinc dies a la setmana a les tardes i també ho fa als matins sota petició dels adults que vulguin consultar internet

Joan Boronat

Whatsapp
Imatge d’una actividtat a la Biblioteca municipal.  FOTO: Cedida

Imatge d’una actividtat a la Biblioteca municipal. FOTO: Cedida

Aviat es compliran 10 anys de la creació de la Biblioteca municipal de la Nou de Gaià. De llavors ençà ha anat creixent amb dotació de llibres, serveis i usuaris, i tal com explica la bibliotecària Montse Creus, «hem passat de ser una biblioteca municipal a ser Punt d’Interès de Lectura, i estem integrats dins la Xarxa de Biblioteques de Catalunya».

Això vol dir que enguany la Biblioteca municipal de la Nou de Gaià tindrà una dotació propera als 4.000 euros per a l’adquisició de nous llibres d’actualitat, tant per a adults com juvenils i infantils.

L’any vinent «tindrem accés a les revistes que s’incrementarà amb més de 32 títols nous, en català i en castellà de totes les temàtiques i per a totes les edats», subratlla Montse Creus.

Per altra banda, la Xarxa Punt Tic, per al foment de les tecnologies en la ciutadania, enguany ha renovat els ordinadors i compta amb tres nous aparells totalment actualitzats al servei de les persones que ho necessiten.

La Biblioteca de la Nou obre cinc dies a la setmana a les tardes i també a matins sota petició dels adults que vulguin anar a treballar, consultar Internet i utilitzar el Wifi.

Temas

  • Biblioteca municipal de la Nou de Gaià
  • llibres
  • educacio

Comentarios

Lea También