4.000 € per a nous llibres a la Biblioteca municipal de la Nou de Gaià

L’equipament obre cinc dies a la setmana a les tardes i també ho fa als matins sota petició dels adults que vulguin consultar internet

19 julio 2018 11:13 | Actualizado a 23 julio 2018 10:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aviat es compliran 10 anys de la creació de la Biblioteca municipal de la Nou de Gaià. De llavors ençà ha anat creixent amb dotació de llibres, serveis i usuaris, i tal com explica la bibliotecària Montse Creus, «hem passat de ser una biblioteca municipal a ser Punt d’Interès de Lectura, i estem integrats dins la Xarxa de Biblioteques de Catalunya».

Això vol dir que enguany la Biblioteca municipal de la Nou de Gaià tindrà una dotació propera als 4.000 euros per a l’adquisició de nous llibres d’actualitat, tant per a adults com juvenils i infantils.

L’any vinent «tindrem accés a les revistes que s’incrementarà amb més de 32 títols nous, en català i en castellà de totes les temàtiques i per a totes les edats», subratlla Montse Creus.

Per altra banda, la Xarxa Punt Tic, per al foment de les tecnologies en la ciutadania, enguany ha renovat els ordinadors i compta amb tres nous aparells totalment actualitzats al servei de les persones que ho necessiten.

La Biblioteca de la Nou obre cinc dies a la setmana a les tardes i també a matins sota petició dels adults que vulguin anar a treballar, consultar Internet i utilitzar el Wifi.

Comentarios
Multimedia Diari