40 nous habitatges de máxima qualitat a Tarragona

25 septiembre 2019 08:22 | Actualizado a 04 octubre 2019 09:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarracosol posa a la venda 40 nous habitatges de máxima qualitat a la ciutat de Tarragona. La promoció s'està construint al carrer Doctor Mallafré 14 i compleix amb els mateixos paràmetres d'exigència i i inovació que la resta d'habitatge de Tarracosol, que en aquest cas  ha subscrit un acord “Partner” amb la prestigiosa firma Porcelanosa. 

Aquest acord ha permès fusionar la qualitat, l’exigència màxima i l’experiència de les dues empreses obtenint com a resultat un producte únic i immillorable, amb la garantia de dues empreses amb molts anys d’experiència.

Com a resultat d’aquesta fusió els 40 habitatges que resultaran d’aquest gran projecte comptaran amb l’experiència i màxima qualitat en els acabats de mà d’una de les millors empreses del sector, Porcelanosa, junt amb l’experiència i exigència d’una de les empreses amb més empremta immobiliària  a la ciutat de Tarragona, que compta amb més de 30 anys d’experiència en promocions, com ho és Tarracosol.

Com sempre, els habitatges d’aquesta promoció s’entregaran amb els banys i la cuina totalment acabats. És a dir, banys amb les mampares, mobiliari i il·luminació, a més de la cuina amb tots els seus electrodomèstics i AA/CC amb tota la instal·lació.

Tarracosol compta amb un showroom on totes les persones interessades podran veure i comprovar la qualitat dels acabats.

 

Comentarios
Multimedia Diari