40 veïns de Constantí assisteixen a l’òpera al Gran Teatre del Liceu

En poques setmanes es vas esgotar les places disponibles.

31 enero 2018 12:25 | Actualizado a 31 enero 2018 12:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de 40 persones van participar aquest passat diumenge 28 de gener de la sortida al Gran Teatre del Liceu de Barcelona que organitzava l’Ajuntament de Constantí, amb la col·laboració de l’associació Amics de la Música de Constantí.

L’èxit de la iniciativa va fer que en poques setmanes s’esgotessin totes les places disponibles, i fins i tot quedessin persones en llista d’espera. La sortida formava part d’un programa que ofereix el Liceu per apropar l’òpera als municipis.

Els participants d’aquesta sortida van poder gaudir de l’òpera L’elisir d’amore de Gaetano Donizetti. Es tracta d’una de les òperes còmiques i alhora romàntiques més delicioses de la història del gènere.

Tendresa i picardia van de bracet gràcies a l’original i fresca música de Donizetti, últim gran representant de l’òpera bufa italiana.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, va explicar que es tracta d’una molt bona proposta per tal d’apropar l’òpera i els espectacle de qualitat als constantinencs i constantinenques, i que en els propers mesos s’organitzarà una nova sortida.

Comentarios
Multimedia Diari