Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

600 persones a la Festa de l’Oli Nou de Constantí

L'esmorzar popular es va fer al Pati de la Cooperativa.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Festa de l’Oli nou, que s’ha consolidat com un dels esdeveniments del calendari cultural i gastronòmic de Constantí.

La Festa de l’Oli nou, que s’ha consolidat com un dels esdeveniments del calendari cultural i gastronòmic de Constantí.

Constantí ha celebrat aquest diumenge 26 de novembre la tradicional Festa de l’Oli Nou organitzada per la Cooperativa Agrícola “Sant Isidre”.

La Festa de l’Oli Nou, que aquest any ha arribat a la seva XVII edició, va concentrat unes 600 persones al llarg del matí al Pati de la Cooperativa, disposats a gaudir d’un bon esmorzar i a tastar l’oli de la nova collita envasat sota la marca pròpia “Vila de Centcelles” i inclòs dintre de la DOP Siurana.

La Festa de l’Oli nou, que s’ha consolidat com un dels esdeveniments del calendari cultural i gastronòmic del municipi, va comptar com és habitual amb l’acompanyament de la música tradicional de La Corranda.

Aquesta Festa de l’Oli nou s’acostumava a celebrar a Constantí el primer diumenge del mes de desembre, però aquest any s’ha avançat una setmana, per tal de no coincidir amb la Fira de l’Oli de la DOP Siurana que es farà a Tarragona els dies 1,2 i 3 de desembre, i on hi participen totes les cooperatives de la DOP.

Aquest any s’ha pogut mantenir el nivell de producció d’oli respecte de l’any passat (uns 80.000 litres), i des de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre s’ha destacat l’excel·lent qualitat de l’oli d’enguany, ja que hi ha hagut una millor collita.

Temas

  • Constantí
  • gastronomia

Comentarios

Lea También