600 persones participen en la Festa del Vi Novell

La Catedral del Vi de la Vinícola de la localitat va ser punt de reunió per gaudir, a més, d’un esmorzar popular 

18 diciembre 2017 11:11 | Actualizado a 15 febrero 2019 18:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Clients habituals i altres de nous es van donar cita ahir a la Catedral del Vi de la Vinícola de Nulles per gaudir de l’esmorzar del veremador, amb motiu de la Festa del Vi Novell i, a la vegada, poder adquirir els prestigiosos vins i caves Adernats, de cara a les festes nadalenques.

El silenci i la quietud, que habitualment envolten les tines del celler modernista, es van veure alterats per gairebé 600 persones que van poder fruir del típic esmorzar, a base de pa amb tomàquet, llonganissa i arengada (cuinada al cava), amb la presentació dels nous vins de la collita 2017. Va ser, com cada any, un dia de trobada i de celebració, amb un brindis especial, aquest cop, en tancar l’entitat un any ple d’activitats en el qual ha nascut un cava singular en homenatge al centenari del celler.
Des de Vinícola de Nulles assenyalen que transcorreguts un centenar d’anys, després de la fundació, la marca Adernats ha aconseguit posicionar-se clarament amb els seus millors registres qualitatius i quantitatius pel que fa a vins, caves i enoturisme.
La botiga de la Vinícola va registrar una llarga cua de compradors que van aprofitar l’ocasió per fer les compres necessàries per nodrir la taula, totes aquestes festes, amb vins i caves, coneixedors de la seva contrastada qualitat, que han acabat l’any amb dos grans reconeixements: un de nacional i un altre d’internacional. 

D’entre aquests guardons, fer esment de l’èxit assolit per l’últim vi que ha elaborat l’equip enològic format per Jordi Casabona i Laurent Corrio: el singular Xarel·lo Vermell

Un vi elaborat amb una varietat oblidada, típica de la costa de Tarragona, que s’ha endut 9,40 punts a la Guia de Vins de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari