669 estudiants s’interessen pels graus la URV

Els joves de secundària han visitat els centres i campus i han fet un recorregut per les instal·lacions en la primera jornada de portes obertes

07 febrero 2018 17:59 | Actualizado a 08 febrero 2018 12:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els joves de secundària han visitat avui dimecres els centres i campus de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i han fet un recorregut per les instal·lacions. La propera Jornada serà l'11 d'abril i el 21 d'abril s'organitzarà una altra adreçada a les famílies

Aquesta primera jornada de portes obertes ha servit per mostrar als estudiants de secundària com és la Universitat per dins.

Un total de 669 futurs universitaris han visitat centres, campus i instal·lacions diverses, s’han informat de primera mà dels ensenyaments que s’impartiran durant el curs 2018-19 i han pogut resoldre dubtes de cara al proper curs.

La jornada d’avui s’ha fet en dos horaris diferents: a les 9.30 i a les 12h, per tal que, qui ho necessités, pogués fer dues sessions en un mateix dia. La URV ha programat una segona jornada està programada per dimecres 11 d’abril per als estudiants de secundària, i una altra adreçada a les famílies, dissabte 21 d’abril.

Per al nou curs acadèmic, la URV ofereix places de nou accés a 41 estudis de grau i 7 dobles graus, amb aquestes novetats: grau d’Història de l’Art i Arqueologia, a la Facultat de Lletres; grau de Gestió de Turisme i Hoteleria i grau de Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat, a la Facultat de Turisme i Geografia; i el grau de Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils (3 anys) a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) i el grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (3 anys) a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ). S’ofereixen també 20 places per cursar el grau de Química en anglès, a la Facultat de Química.

La jornada de portes obertes convida els estudiants de secundària a visitar i conèixer de primera mà tots els centres i campus de la Universitat, situats a Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i Coma-ruga (el Vendrell).

Fa possible un contacte directe amb el professorat, rebre la informació sobre el procés de preinscripció universitària, i tenir la informació sobre cada grau que s’imparteix: pla d’estudis, les pràctiques, les oportunitats de mobilitat, les sortides professionals. Durant aquesta primera jornada s’han donat a conèixer tots els serveis universitaris de què disposen els estudiants, com els CRAI, EsportsURV, Llengües URV, Borsa d’Habitatge, Ocupació URV, Servei d’Atenció Psicològica, les aules culturals (de Música, Teatre, Cinema, Art), URV Solidària o el Voluntariat, entre altres. I s’ha fet un recorregut per les instal·lacions: aularis, els CRAI, els diferents serveis i els laboratoris.

Els centres que han registrat més assistència han estat la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, amb 113 estudiants, la Facultat de Lletres amb 95 i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, amb 84. L’any passat van participar a les Jornades més de 3.000 persones.

Comentarios
Multimedia Diari