Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

700 persones pugen al Llorito

La 29 edició organitzada pel Patronat Municipal d'Esports amb la col·laboració de l'ONCE

Diari de Tarragona

Whatsapp
Sortida des de la Rambla Vella.

Sortida des de la Rambla Vella.

Les dues sortides han complert amb l'horari establert: a les 9.30 hores ha donat inici la caminada, amb més de 500 caminadors; mentre que la cursa ha comptat amb 200 corredors i ha sortit una hora més tard. Els circuits només han coincidit a la sortida, davant de l'edifici de l'ONCE i a l'arribada, al Santuari del Loreto.

El primer classificat a la cursa masculina ha estat Pedro Ortega (Club Atletisme Tarragona), amb un temps de 18:29, i la primera femenina ha estat Carolina Menendez (Club d’Atletisme Runners), amb un temps de 22:24. El primer afiliat a l'ONCE ha estat Francisco Gordillo, amb un temps de 25:05 i la primera afiliada ha estat Sara Gimeno, amb un temps de 32:52.

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha volgut ressaltar la importància de la pràctica esportiva per a afavorir i potenciar la inclusió social i molt especialment la participació de persones amb discapacitat visual i d'altres discapacitats.

Tanmateix, també ha agraït, un cop més, la participació de tots els voluntaris i voluntàries, gràcies als quals aquesta activista pot créixer any rere any.

La cursa ha comptat amb la col·laboració principal de l'ONCE i el suport de la Federació Catalana d'Esports per a Cecs, Repsol, Coca Cola, Automàtic Tarraco, Port de Tarragona i Ruzafa.

Una vegada finalitzada la cursa, tots els participants han tingut un obsequi i han pogut gaudir d'un esmorzar col·lectiu.

Els resultats estan penjats a la pàgina del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona www.tarragona.cat/esports/ >

Temas

Comentarios

Lea También