700 persones pugen al Llorito

La 29 edició organitzada pel Patronat Municipal d'Esports amb la col·laboració de l'ONCE

06 marzo 2018 19:30 | Actualizado a 07 marzo 2018 16:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les dues sortides han complert amb l'horari establert: a les 9.30 hores ha donat inici la caminada, amb més de 500 caminadors; mentre que la cursa ha comptat amb 200 corredors i ha sortit una hora més tard. Els circuits només han coincidit a la sortida, davant de l'edifici de l'ONCE i a l'arribada, al Santuari del Loreto.

El primer classificat a la cursa masculina ha estat Pedro Ortega (Club Atletisme Tarragona), amb un temps de 18:29, i la primera femenina ha estat Carolina Menendez (Club d’Atletisme Runners), amb un temps de 22:24. El primer afiliat a l'ONCE ha estat Francisco Gordillo, amb un temps de 25:05 i la primera afiliada ha estat Sara Gimeno, amb un temps de 32:52.

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha volgut ressaltar la importància de la pràctica esportiva per a afavorir i potenciar la inclusió social i molt especialment la participació de persones amb discapacitat visual i d'altres discapacitats.

Tanmateix, també ha agraït, un cop més, la participació de tots els voluntaris i voluntàries, gràcies als quals aquesta activista pot créixer any rere any.

La cursa ha comptat amb la col·laboració principal de l'ONCE i el suport de la Federació Catalana d'Esports per a Cecs, Repsol, Coca Cola, Automàtic Tarraco, Port de Tarragona i Ruzafa.

Una vegada finalitzada la cursa, tots els participants han tingut un obsequi i han pogut gaudir d'un esmorzar col·lectiu.

Els resultats estan penjats a la pàgina del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona www.tarragona.cat/esports/ >

Comentarios
Multimedia Diari